matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

....

Kategori: Allm�nt

Jag känner mig hjälplös , värdelös & ensam . Jag ska inte behöva känna såhär ... Jag ska ha en utav de lyckligaste perioderna i mitt liv nu ! Förstör det inte mer är du snäll .. Låt mig vara glad ! 


Älskar min D ❤️
Puss puss Tildan ❤️

Kommentarer

  • Johanna Hedblom säger:

    Hej Matilda. Jag tror inte du vet vem jag är men jag har bott i Ockelbo i många år, men flyttade för några år sen. Är 89:a. Jag halkade in på din blogg för ett tag sen, kommer inte ihåg hur, och har följt den sen dess.

    Jag vill bara säga att jag är så imponerad över hur STARK du är. Du delar med dig av dina tankar och känslor trots all skit du fått ta emot.

    Jag vet egentligen inte vad mer jag vill säga - men de dagar du mår riktigt skit... Kom ihåg att det finns folk omkring dig som bryr sig. Vi känner inte varandra men du får gärna höra av dig om du vill spy ur dig något.

    Ta hand om dig, bäbis och Dennis. Du är omgiven av så många som bryr sig. Stor kram!

    Svar: Tack för dina fina ord Johanna (: Dom betyder mer än vad du tror .. Kramar ❤️
    Matilda Poulsen

    2013-10-16 | 00:12:35
  • Anonym säger:

    Jag tycker att är du så där "dålig" sim du utger dig för att va O skriver själv att du inte orkar göra saker vissa dagar osv. Då borde man fan inte få bli mamma. Det är för mig en gåta! Tyvärr kan barnen inte
    Välja sina föräldrar.

    Svar: Vem har sagt att kärleken till mitt barn inte är stor fast jag mår dåligt över andra saker i mitt liv ? Bara för att man är förälder så har man inte ett problemfritt liv ! Detta barn är redan så älskad och kommer förbli älskad !
    Matilda Poulsen

    2013-10-16 | 08:02:33

Kommentera inlägget här: