matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Jobb o tankar !

Kategori: Dagens Ord

Sitter på jobbet just nu o har lite tid över .. Så tänkte uppdatera lite .. Förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen ... Ska försöka bättra mej !!

måndag flyttar jag äntligen .. Blir man helt ensam igen .. Känns trök som fan ! Hatar ju o vara ensam ja :(
Nu har den här saknaden efter närhet kommit igen också .. Va så tomt inatt .. Men men .. Jag måste fan lära mej nån gång jag åå .. Hallå ?!!?!! Jag har inte lärt mej de på 24 år .. Hur lång tid ska de ta innan jag lär mej att vara ensam .. Sova ensam e ju de värsta .. Dock sov jag inte ensam inatt men närheten jag har haft saknade jag o den har kännts bra !


Idag e de lördag .. Jag jobbar till 22 ikväll .. Vad ska man hitta på efter de då ?? Jag vill göra ngt !!!

Skriver väl kanske nån rad sen .. Nu lär jag jobba !! So long fuckers !

DJ Felli Fel - Boomerang ft. Akon, Pitbull, Jermaine Dupri

Kategori: Dagens Ord

Bob <3

Kategori: Dagens Ord

I torsdags fick Jennifer o Leo sin lilla sötnos Bob till världen :) Så sjukt söt ... Grattis lillmamman o lillpappan o välkommen till världen lilla Bob !! <3


1 månad

Kategori: Dagens Ord

Ja de va mer än en månad sen jag uppdaterade bloggen .. Mycket har hänt i mitt liv .. Har fått en lägenhet här i Ockelbo på Höjden som jag ska flytta in i 1 Augusti .. En etta ... Hänt en massa annat i mitt liv också .. Tyvärr är de mycket som jag inte kan nämna här .. Tillräckligt med snack går i den här lilla hålan om mej .. Less på alla jävlar som sprider ryktern o snackar skit om mej . Funderar på o skaffa mej e bössa så jag kan skjuta dom jävlarna .. Så jävla less är jag på folket här i Ockelbo !!

I morgon åker jag o mamma till Malungdansbandsveckan ... Blir bara borta till torsdag eller fredag .. Men de ska bli kul o skönt o åka iväg med mammsen :) Bara hon o jag !

Har börjat kommit igång med jobb också .. Så de rullar på :) På lördag blir de 14 timmars ..


Jag o Nettan i lördags hos mamma :)