matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Spanien <3

Kategori: Dagens Ord

Igår kom jag hem från en helt underbar vecka i Spanien med familjen .. Har vart en vecka med sol , bad i havet , kolla på snygga badvakter , massa vin , sangria , ngn öl , en massa drinkar o lite hångel ;P

De va så skönt att bara ta dagen som den kom .. Inga planer lr nått ... Ville man gå ut o festa så gjorde man de .. Ville man va hemma så va man hemma .. Jag o Robban körde på en redig utgång på lördagen ! haha .. Vi kom inte hem förns halv sex på morgonen ! I Spanien e dom INTE snål på spriten i drinkarna kan ja då säga ! hahah ... Men bilder kommer jag o lägga ut sen när vi väl lagt in dom i datorn .. Nu ska jag gå ut o sätta mej i solen här hemma hos mammsen i Ockelbo !Just ja ... På torsdag kommer jag o åka in t Gävle o festa ! Ska bli så kul o komma dit o träffa alla .. Saknar mina små kisskorvar ju !!! <3
Tack mamma för att du bjöd mej på en semester i Spaninen !! Älskar dej <3

Party Animal

Kategori: Dagens Ord

old memories ;)

Kategori: Dagens OrdFredag den 13e !

Kategori: Dagens Ord

De har dock inte hänt ngt för mej än idag fast de e fredag den 13e .. Men dagen känns piss iaf !

Har lagt ut en massa gamla pix på Facebook som jag hittat på efterfesten.com idag :) De va iaf kul o kolla på .. En massa gamla minnen som kom upp ! Roliga o mindre roliga minnen .. Men mest roliga ;) hehe ..

Dessutom kom jag på igår kväll att jag åker ju till Spanien snart .. Den 23e . Så de e inte långt kvar nu ;D Ska bli super skönt o komma till värmen en vecka o bara njuta ! Måste börja kolla va fan jag har för sommar kläder o ha med mej .. Har ju inte alla mina kläder här i Ockelbo .. Har ju en massa kläder kvar hos Mickis i Gävle ! Kanske skulle ta fingrarna ur arselet o hämta dom snart ! Men de hinner jag ju säkert inte innan jag åker .. Men sen har jag ju hela sommaren kvar här i Sverige som jag ändå måste ha kläder på lixom ;)

Aja .. Ska dra iväg med syrran en snabbis nu så hinner inte skriva nå mer ...

Trööökdag !

Kategori: Dagens Ord

Idag äre en trökdag ! De regnar ute ... Jag ska tvätta , rensa kläder , gå till Arbetsförnedringen , OckelboGårdar & Umo .. Kanske dags o börja nu o inte sitta vid datorn o sega !

Ensam

Kategori: Dagens Ord

Lite konstiga tankar på G :


Sitter här i ensamheten o saknar närheten , myskvällar , pussar , kramar , ngn som finns där .. Usch .. De här tycker jag inte om .. Såhär ska man absolut inte känna när de nästan e sommar .. Då ska man va singel o glad lixom .. Men nä nu får jag dom här konstiga idéerna om att jag inte vill vara ensam .. Men fatta vad jag saknar ngn o sova med som bara håller om mej lixom !!! Åååååh vad mys ! Nä sluta nu Matilda !! De här funkar inge mer .. En stekpanna i huvudet får de bli snart !!!

Nu film ... Sen natti ;)


Tredje plats :)

Kategori: Dagens Ord

Bortamatch ;) kom på tredje plats av tio lag i år :) Sjukt nöjd är jag över den platsen .. Bästa vi har kommit ngn gång !! Dessutom är jag super lycklig över att vi spöa skiten ur mammas lag Mix89 ;P haha .. Alltid en trevlig o super rolig dag på Mix-Cupen ;) Vill ni veta hur de gick gör oss på matcherna så kan ni gå in på Johan&Elovs blogg som jag har länkad där på sidan --->
Va bara de jag ville berätta ! :)
'
Om sanningen ska fram

Kategori: Dagens Ord

Knän

Kategori: Dagens Ord

Alltså jag undrar en sak ... Hur faaaan ska de gå för mej o spela på lördag ?? Har så jävulskt ont i båda mina knän sen i lördags (jag måste ha ramlat fler gånger än jag minns eftersom jag bara minns en gång) ... Och dessutom har jag ju problem med mina knän sen innan .. Ont ont ont göre .. Men ni får hålla tummarna för mej o mina knän på lördag ... Och min stackars hals som är på väg o bli sjuk igen (för sjuttioelfte gången) !! :/
Kondisen är ju inte på topp .. Ska försöka spela så lite som möjligt o dricka mer ;P hahaha ..
Kanske lär göra såhär med mina knän i värsta fall !!
 
Bortamatch ;)

Kategori: Dagens Ord

Mitt underbara lag som jag/vi fått ihop heter ju då Bortamatch ;) .. Glöm inte att flirtgubben e med .. För de har dom glömt i spelprogrammet !!! (INTE OKEJ!!!)


Dom som spelar i mitt lag i år är :

Matilda Poulsen (jaag såklaart ;))
Mattias Högström (målisen för i år :))
Phúc Nguyen
Elov Olsson
Jocke Lantz
Robert Pettersson
Patrik Johansson
Anna Hedberg
Therese Sjögren

M1 (dom heter så för att jag inte minns vad dom heter och mamma har fixat dom till laget :P)
M2 (dom heter så för att jag inte minns vad dom heter och mamma har fixat dom till laget :P)


Kommer o bli super kul de hära :) Har nog till o med en chans o vinna i år .. Skulle ju va sjukt cooolt .. Men jag är inte där för o vinna .. Jag är där för o ha en MASSA kul ;D

Så kommer ni o hejar på mitt lag så vill jag se plakat och pompoms ;) haha

Mix

Kategori: Dagens Ord

En påminnelse till mej själv om vilka som e med i mitt lag Bortamatch ;) :
Matilda (jag)
Robban
Patte
Phúc
Jocke

Elov
Filip (?)
Anna H
M1
M2

Sen en fråga till er :
Kan du vara målis i mitt lag ??? ;) SNÄÄÄÄÄÄLLAAAAAA ;DConviction

Kategori: Dagens Ord

Har nyss sett filmen Conviction och gråtit floder ! Herreguuud vilken bra film . Rekomenderas verkligen . Den e verklighetsbaserad ... Ååååh . Va längesen jag grät såhär mycket till en film nu !! Finns inga ord .. Men här e trailern kolla på den o sen laddar ni ner den här sjukt bra filmen om ni vill böla en massa !!Nu blire en cigg sen sova ..

Lördag = Mix-Cupen ;)

Kategori: Dagens Ord

På lördag e de Mix-Cupen ! Har fan lite panik ... Vilka ska spela i mitt lag ??? Jag behöver tjejer ... Fan jag som aldrig brukar ha problem o få ihop tjejer i mitt lag ... Men i år har jag svårt o få ihop ett lag överhuvudtaget !!Flyttar tillbaka

Kategori: Dagens Ord

Helt sjukt alltså ! Idag har jag lämnat intresseanmälan på OckelboGårdars hemsida och dessutom tagit kontakt med en privat .. I Ockelbo lixom ?? Är de här verkligen bäst för mej nu ?? Lr hur fan blir de med allt ?? Ja de återstår o se vad som händer !!!!?! Hoppas att de här är det bästa för mej iaf ! Har även kollat lite jobb .. Saknar och kommer sakna Gävle nå enormt i sommar .. Men tur att de inte e så långt !! ;) hehe ..

Skönt att jag fått lite kontakt med Ockelbo folk igen så jag inte känner mej ensamast i världen också ;) Riktiga vänner består dom !

Aja .. Ville bara lämna en liten uppdatering .. Nu ska jag försöka o komma på vad de va jag skulle göra i morgon o sen ska jag sova ;P haha ..


Saknar mina kisskorvar

Kategori: Dagens Ord

Johannes <3


Niklas <3


Nicole <3En liten del av sista ;) HAHAH

Kategori: Dagens Ord