matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Psykopaten

Kategori: Dagens Ord

ღ ♥ jag la mina händer på din hals jag kramade hårt jag knäckte dina armar jag knäckte dina ben jag krossade din skalle med en sten jag tog din blodiga kropp och jag hängde den i ett träd och alla skulle få se hur vacker du är ღ ♥
Natti natti Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Farfar

Kategori: Dagens Ord

Nu sitter jag här o lyssnar på en massa gammal musik .. Hittade alla mina gamla skivor ikväller :) Fan vad najsigt de är med alla dessa minnen som man har från låtarna då :)
Jag ska snart lägga mej i sängen o försöka läsa ur min senaste bok .. Det går lite segt o läsa den eftersom de inte är min typ av bok .. Men jag har gett den en chans eftersom min kära mor tyckte att jag skulle läsa den ... Men sen äre ett till minus med boken ... Den e ju så grymt läskig så jag kan ju knappt sova på kvällen . Och nu blir de ju 10 gånger värre eftersom jag ska sova ensam inatt :S :O Boken heter iaf Hypnotisören om de e ngn som vågar läsa den :P Men jag är ju en liten fegis jag också .. haha ..

I morron ska jag kliva upp tidigt på morgonen (jag som e så morron trött) och ta en prommis till Lernia .. Där blir de möte i ca 2 timmar .. Sen drar jag mej hem till syrran ... Vid 13.15 tiden ska hon och jag gå till sjukhuset för o hälsa på vår söta lilla farfar som tyvärr har fått en hjärnblödning :( Stackars söta lilla farfar !! :(
Blir ju o tänka på stackars pappsen också .. Usch .. Vet ju hur ledsen jag skulle bli om min pappa skulle hamna på sjukhuset :(

Farfar och Madde Karinas 50års fest :)

ღ ♥ Älskar er min söta utspridda familj !!! ღ ♥


Men guuud vad tråkigt de e o skriva blogg just nu .. Äh .. Orka skriva ?? NÄE !!!
Skriver sen ngn gång .. Vi hörs Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Sharmota !

Kategori: Dagens Ord
Jaha .. I lördags fick jag batteri på telen tillslut .. Men sen så försvann den senare in på natten .. Så nu är jag helt utan mobil gott folk !! :( Shiiiiet vad drygt de ska bli o få tag på alla nummer igen nu då :(
Är hemma hos syster nu .. Ska sova här inatt ..
Vi hörs Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Men bli full nån gång då ;P

Kategori: Dagens OrdJag är utan telefon så ni vet .. Lr jag har en tele .. Men inge batteri ! Nu vet ni !
Vi hörs Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Alla får ligga ;)

Kategori: Dagens Ord

:)

Kategori: Dagens Ord

Theo´s kompis Isak tipsade mej om den här låten :)
Jag tyckte att den va bra :) Så söt Kanin också .. hihi

Vi hörs
Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Du&Jag

Kategori: Dagens Ord

Jag bara minns !

Problem

Kategori: Dagens Ord

1 år :,(

Kategori: Dagens Ord

Igår va jag hem t Plutten på fest .. Sen drog vi ut på Heartan .. Hoppade ur taxin o tog tre sista klunkar från min öl .. Då kommer Polisen fram o drar tag i min arm jävligt hårt o ger mej en böter på 500 jävla spänn !!! Men alltså snälla .. Har dom inget bättre för sej än å stå utanför Heartan o ge folk böter för att dom dricker utanför krogen ???
In på krogen o försöka o vara glad så gott jag kan ... Plutt bjuder på en hel del shots som jag fortfarande känner smaken av ! hahaha .. Tack Plutt :) Träffar folk som jag inte vill träffa o folk som jag vill träffa .. Men men ... En hel del snack o så ... Kanske va de som behövdes . Men hakade upp mej på en grej .. Som tyvärr inte kan nämnas här !! Blir alldeles för mycket snack då !!!

Idag är det exakt ett år sedan jag o Martin satt på ballkongen o drack öl o hade värsta mysdagen .. Sen när solen gick ner så åkte vi hem till syster som bodde på Brynäs då .. Ett litet samtal o en bukett med blommor fick jag också .. Tyvärr inte det jag ville ha .. Men så är det ! Sen hem till Martin igen för o festa vidare .. Men jag pallade tyvärr inte o festa efter samtalet .. Så blev ett glas vin o sen gick jag hem :,( Hem till syster alltså .. Eftersom jag inte hade ngn lägenhet då ..Nu ska jag fixa mej så gott jag kan .. Sen ska jag hem till min kusin som fyllde 30 igår .... Grattis Marina på 30 årsdagen :) hihi ... Hoppas att de är en massa tårta ;P haha .. Sen kanske de blir lite mys med Martin .. Behöver den människan idag .. Han gör mej alltid glad .. Även om jag stor böölar så kan han få mej o skratta !!
Tack för att du finns i mitt liv Martin !! :)
Vi hörs Fuckface !
Puss puss Tildan <3

Yeah !

Kategori: Dagens Ord

.

Kategori: Dagens Ord

Idag va jag på stan med Jossan en sväng :) Längesen jag träffade den damen .. Men de va trevlans ;) Köpte ett par skor på H&M också ;) De blir ett kort inlägg nu .. Ska gå till Milla en snabbis .. Sen åker jag till Ockelbo för att sova hos pappsen .. I morron klockan 7 åker vi mot Mariestad .. Pappsen släpper av mej hos syster .. Sen ska ja få mysa med Eve , Dalton & Chuck tills på fredag då jag kommer hem till Gävle igen ;)

Här e skorna som jag köpte .. Dom e inte lika snygga på bilden tycker jag :/

Aja .. Lite bråttom nu !!
Vi hörs Fuckface !
Puss puss Tildan <3