matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Kärleken är obeskrivlig ❤

Kategori:

.

Jo jag lever !

Kategori:

Tänkte bara informera att jag lever .. Men bloggen får fortfarande ligga lite på is ..

Vill även berätta att jag o min livs kärlek hade en mysig picknick idag som våldgästades av Santos en sväng .. Men de va mys (; att sitta där vid vattnet .. på en filt .. I solen .. Höra på fågelkvitter .. Och bara vara !! Sånna stunder vill jag bara pausa allt och stanna där för evigt med min underbara D ❤

Ha de så bra alla söta o salta (;
Älskar min D till månen & tillbaka ❤
Puss puss Tildan ❤

https://cdn1.cdnme.se/772370/6-3/pic_51a523a8e087c3095e93472d.jpg" class="image">

En paus

Kategori:

Nu tänker jag ta en paus från allt ett tag .. Bloggen , Facebook & instagram .. Inga uppdateringar nå mer alltså .. Tänkte bli lite privat men återkommer väl till internet världen nån gång (:

Tack för mig så länge (:
Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Telefon dag idag ❤

Kategori:

Haha idag har då jag o min underbara pojkvän pratat i telefon mest hela dagen ;D Han börjar lära sig nu ;P Jag älskar ju att prata i telefon o han hatar ju egentligen att prata i telefon ! Men nu har han lärt sig ;P haha .. Ännu en dag full med skratt ! Underbart ❤
Nu ska jag kolla på Bergs bärbara talkshow sen blir de att dyka ner i boken innan sömnen kommer på besök (:

Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Kärlek till framtiden ❤

Kategori:

Åh vilken bra dag jag har haft idag ! Jag o hjärtat har haft långa härliga samtal .. Mycket skratt har de blivit av ;D Vi har mints tillbaka men även pratat mycket om framtiden ... Jag hoppas att allt går våran väg .. Vi behöver lite tur .. Efter massa nedgångar så är de våran tur nu !! Våran framtid har varit väldigt osäker .. Men sen D tog ÖD så har han blitt en annan människa .. Han har blivit så sjukt kärleksfull och de skönaste är att han verkligen planerar sin framtid !! Idag pratade vi om framtida jobb .. Och jag önskar verkligen att han kommer få jobba med det han vill sen när han är klar med behandlingen ... Han vill klara det här .. Jag stöttar och sätter mina gränser så gott jag kan ! Men framtiden ser ljus ut iaf .. Varje dag han är nykter är ett steg mot rätt riktning (:
Jag tror på Dennis & han behöver stöttning från alla i det här !

Imorgon hoppas vi på goda nyheter också ! (:
Nu ska jag läsa lite bok innan sömnen kommer på besök (:

Älskar & saknar min underbara D ❤
Puss puss Tildan ❤

Är du min vän ?

Kategori:

Det finns någon som lämnar kommentarer här på min blogg anonymt . Denna person påstår att den är min vän .. Om du nu när min vän så ska du väl kunna ta de här med mig och kunna diskutera med mig ? Och fram för allt stå för vad du skriver till mig ??
Vad de verkar som i dina kommentarer så har vi ingen kontakt nu .. Förutom att du läser min blogg o lämnar kommentarer ANONYMT . Så det enda du vet om mitt liv är det som cirkulerar på internet och okunskap om missbruk !
Varsågod att kliva fram .. Jag kan lära dig förstå missbruket och medberoende på en nivå som du absolut inte verkar förstå nu ! Du vädjar till mig att lämna Dennis och pratar om min framtid i kommentarerna ... Jag kommer inte lämna Dennis för nå anonyma kommentarer bör du förstå .. Framtiden har jag och Dennis planerat tillsammans .. Om du missat de så sitter Dennis på ett Lvm-hem nu och ska snart iväg på behandling för sitt missbruk ... Alltså i riktningen mot nykterheten !
Så sluta kalla dig för min vän om du inte kan stå för de du skriver till mig men kliv mer än gärna fram o säg vem du är !! För det du talar om nu är okunskap och de hjälper inte mig för fem öre !


Saknar & älskar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Saknad ❤

Kategori:

Vissa dagar & nätter är värre än andra . Nu e de en sån natt som e otroligt jobbig ! Jag saknar min D sådär extra mycket att gråten kommer o jag bara vill ha honom här ❤
Jag älskar dig Dennis ❤
Puss puss Tildan ❤

En bra dag (:

Kategori:

Älsklingen ringde o väckte mig kl 10 imorse (: Trött som jag va somnade jag om vid tolv o vaknade igen vid två när han ringde igen (;
Låg kvar ett tag i sängen sen klev jag upp o gjorde mig i ordning ..
Har en bra dag idag så jag tog mig en promenad fram till Ica all by my self (;
De va otroligt skönt !
När jag kom hem gick jag med soporna , plockade lite här hemma o sen blev de att ta tag i mitt disk berg !!!
Nu har jag äntligen diskat upp allt !!! Fan så skönt o slippa se den där skiten :P
Skulle egentligen ha städat (plockat upp allt som e kvar , dammsugit & torkat golv) men nu tog orken slut o jag ska vila lite !
Blir så otroligt trött när jag har mens så kan sova 24/7 !!
Hoppas jag kommer igång när jag vaknat till liv igen o orkar ta tag i resten utav mitt hem (:

Idag är första dagen älsklingen e helt utan benzo ! Lite jobbigt för honom men jag tycker de e otroligt skönt att han tog de beslutet att ta bort dom helt !! (:

Såg årets första mygga nyss . Den satte sig på mitt ben ! Får aldrig myggbett jag (: skönt ;P men jag hatar deras surrande !!!!!

Aja nu ska jag vila !
Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Nykter Valborg !

Kategori:

Känns otroligt skönt att köra fullt ut på nykterheten ... Inte ens svårt att tacka nej trots att jag fan blir bjuden på otroligt mycket alkohol .. Massa erbjudanden men jag tackar snällt nej (; Känner inget sug över huvud taget ! Blev citronvatten istället (: Haha va skönt när alla e bakis imorgon men själv slipper jag den jävla bakfyllan ;P
Undrar om jag nån gång kommer dricka ?? Just nu känns de faktiskt inte som så .. Less på alkohol . Tycker den inte e go .. Alltid när man dricker händer de nå skit .. Massa konsekvenser .. Skönt att slippa den där skiten ..
Sen handlar de om att jag släpper kontrollen när jag dricker alkohol ... Och släppa kontrollen e OTROLIGT jävla svårt för mig !!!

Men kvällen var faktiskt trevlig (: Jag o svärfar åkte till Linda & Dan ! Massa trevlans folk där och såklart va de en kase kvällen till ära (: Mys !

Massa samtal med älsklingen som vanligt under dagen ! Upp & ner går måendet & humöret för hjärtat .. Precis som med mig .. Fast för han e de svängningar ofta .. Nästan varje samtal e olika .. Alltid lika spännande när han ringer och jag lyssnar på rösten vad han e på för humör ...
Jag älskar att nästan alla mediciner e bortplockad för honom .. Han är sig själv !! Jag älskar den lugna & glada Dennis ❤

Nä nu lär jag sova !! Älsklingen ringer nog tidigt o väcker mig imorgon .... Som vanligt (; Jag älskar att vakna till på morgonen genom att prata med honom o höra hans röst ❤❤❤

Natti natt alla söta o salta (;
Saknar & älskar min D ❤
Puss puss Tildan ❤