matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

I miss you ❤

Kategori:

.

Från toppen till botten

Kategori:

Ett litet samtal kan göra så mycket ! Denna gång va de negativt .. Känner mig otroligt ledsen . Känner mig så otroligt jävla ensam och oförstådd !
Jag vill ha älsklingen här med mig nu ! Jag behöver honom när jag blir såhär ledsen . Han ringde mig strax efter samtalet jag fick . Jag grät och va otrevlig mot honom .. Va ju inte han jag va arg på ): tyvärr gick de ut över honom ):
Jag måste ringa upp ! Be om ursäkt .

Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Oh happy day ❤

Kategori:

Om ca 2 timmar anländer Anna S (: Så nu blir de att ge mig på berget med disk o sen en dusch ! Oooh jag är så himla glad att Anna ska komma hiiit :D Wohooo !

Pratat med älsklingen och syster E redan (: stackars eve är fortfarande dålig ): hon har legat sen i onsdags ... Jag kanske ska ta hem Bonzo så eve slipper gå ut med honom när hon e så dålig .

Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Jag tog mig hem till svärfar en sväng iaf (:

Kategori:

Efter massa samtal med älsklingen under dagen blev vi båda på bättre humör (: Vid åtta tiden gick jag hem till svärfar o kolla på lets dance o han bjöd på smörgåstårta (: mums så gott de va :D
Nu ligger jag i soffan o glor på film . Tänkte hoppa över till sängen strax .
Men de e kväll och då kommer ångesten när jag ska lägga mig o sova . Saknaden efter älsklingen blir ännu starkare och trycket i bröstet blir allt starkare . Halsen känns som att någon tar stryptag ! Jag vill kunna lägga mig i sängen på kvällen och slippa känna så .
Jag behöver Dennis här med mig ! Jag saknar honom så ),: ❤

Måste vara pigg tills imorgon när min underbart fina vän Anna S kommer på besök (: Har inte träffats sen innan nyår och nu e hon på besök i ockelbo igen ! :D Ska bli himla mys att få krama om min fina vän ❤

Älskar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

......

Kategori:

Jag hatar när Dennis har dom här dåliga dagarna ! Jag blir så enormt ledsen och blir att må så dåligt .
Jag tänker . Jag gråter . Jag vill inte prata med någon . Jag vill bara ligga här i min trygga vrå och må dåligt helt enkelt !
Jag är hungrig . Orkar inte laga mat eller ens bre en macka . Dricker lite vatten så går de över .
Låt tiden gå fort . Låt oss få vara med varandra . Låt mig slippa alla tårar .

Jag älskar & saknar dig älskling ❤
Puss puss Tildan ❤

Deppdag

Kategori:

.

Saknaden att ha D bredvid mig varje kväll när jag ska sova är enorm ❤ Varje kväll blir ångestladdad ):

Kategori:

.

Vi 2 = 1 tillsammans ❤ Jag älskar dig Dennis Olsson ❤

Kategori:

.

Fick äntligen träffa kärleken igen ❤

Kategori:

I morse åkte jag o syster på en tripp till min älskling . Satt i bilen mest hela dagen . Men de va de värt (; de va så skönt att få träffa Dennis 2 timmar igen ! Min underbara älskling ❤
Bonzo fick följa med o hälsa på också (:
För Dennis blev de en enorm skillnad på Bonzos storlek . Han hade ju inte sett honom sen ÖD .

Jag önskar att jag kunde få stanna en natt lr två . Saknar att få sova bredvid min kärlek ): ❤

Ligger i soffan hos syster . Förjävla trött !

Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

2 dagar . 22 timmar . 54 minuter .

Kategori:

Dagarna närmar sig med stormsteg :D
Snart är de tisdag . Då ska jag äntligen åka till älsklingen !!! Fan så underbart de ska bli att få träffa honom i hela 2 timmar igen (;
De blir sista besöket med övervakning också .. Sen kommer vi få träffas ensamma . Gud så underbart ;d


Köpte en ny soffa här om dagen . Skönt att slippa den andra gamla skrothögen ! Så nu ligger jag o Malin på varsin sida utav soffan o glor på dumburken (:

Jag vaknade innan hjärtat ringde idag . De hör inte till vanligheten att jag vaknar innan honom :P De e ofta han ringer o väcker mig på helgerna . Vilket jag tycker e underbart ! Älskar verkligen när jag vaknar av att Dennis ringer o väcker mig (;

Tänkte göra mig till människa o dra hem till svärfar snart (: han har redan varit förbi o bjudit mig o Malin på mat ! Mums (: Tony är snäll han !!

Saknar & älskar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

https://cdn2.cdnme.se/772370/6-3/pic_514da8e09606ee7b7344623a.jpg" class="image">

JAG MÅSTE SOVA !

Kategori:

Jag måste sova . Jag måste sova . Jag måste sova . Jag måste sova . Jag måste sova . Jag måste sova .
När man tänker så så somnar man fan aldrig ! Men jag måste ju sova ! Imorgon kommer ju Bonzo . Måste vara pigg då . Jag va ju så trött tidigare ikväll . Varför gick jag inte o la mig då för ? Aja . Dags att försöka !

Natti natt alla söta o salta (;
Saknar & älskar min fina D ❤
Puss puss Tildan ❤

Min drog är du Dennis ❤

Kategori:

Saknar dig så otroligt jävla mycket . Börjat känna mig arg . Arg för att du tog överdosen . Arg för att dom tog dig ifrån mig och satte dig på ett Lvm-hem . Arg för att jag känner mig ensam . Arg för att jag bor här . Arg för att jag inte finner någon ork till något . Arg på mig själv för att jag är arg .

Denna tisdag har snart gått och om en vecka ses vi ju . Åter igen extrem jävla lycka över att få ses i 2 hela timmar igen ! Fy satan vad underbart att få känna på dig . Att pussa och krama på dig ! Otroligt skönt ❤

❤ Jag älskar dig Dennis ❤

Puss puss Tildan ❤

Enorm saknad ❤

Kategori:

Senaste nätterna har varit sömnlösa . Mycket tankar . Mycket gråt . Mycket panikångest . Många frågor . Aldrig svar !

Only for you !

Kategori:

.

Födelsedag . Saknad . Energi ?

Kategori:

Vart har min energi tagit vägen ? Jag orkar ingenting !
Om ca 30 min ska Tony (svärfar) iväg på roligheter så jag ska vara hundvakt åt Dennis gamla hund Santos (: Himla mys att få spendera eftermiddagen & kvällen med honom !
Malin kommer förbi sen också (:

Idag är de ingen vanlig dag . Idag är de världens bästaste storasysters födelsedag ! Grattis Evelina ❤
Utan dig i mitt liv hade jag inte orkat så mycket som jag gjort ! Tacksam över att ha just dig som min syster ❤



De senaste dagarna har känts extra jobbiga . Jag önskar att jag o hjärtat mitt fick vara med varandra . Saknar honom så otroligt mycket !!!! ❤

Älskar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Trycket i bröstet .

Kategori:

.

Tildan tipsar

Kategori:

Alltså jag är inte så mycket för sminkning o sånt . Men hamnade på denna blogg för några veckor sedan och kan inte låta bli att kika in varje dag på hennes blogg o kolla vad hon hittat på för häftig sminkning . Rekommenderas starkt att kika in på den !
Http://psychosandra.blogg.se

Handskrivna brev ❤

Kategori:

I fredags fick jag ett brev från Dennis (: Känslan att läsa hans brev va otrolig lycka ❤
Ikväll va de min tur att skriva brev (:

Älskar dig till månen & tillbaka Dennis ❤
Puss puss Tildan ❤

Saknaden ❤

Kategori:

.

Mello & tröttheten själv (:

Kategori:

Trött trött trött . Blev mello-mys med Malin ikväll . Chips , dipp & sockerdricka (: Min lilla ros har redan somnat hon . Själv somnar jag nog snart också .

Saknar min fina kärlek . Skulle vara så underbart skönt att få spendera en natt med honom . Att få känna den tryggheten som jag bara kan göra med honom vid min sida . Älskade underbara Dennis ❤ Jag älskar dig så otroligt mycket att de finns inte ord för de . Längtar tills imorgon då vi har en till heldag med telefontid :D Underbart ❤

Nu blir de sömn för att vakna av att min underbara pojkvän ringer o väcker mig imorgon bitti (: ❤

Natti Natti alla söta o salta (;
Älskar & saknar min D ❤
Puss puss Tildan ❤

Grattis Dalton ❤

Kategori:

.

Orättvist

Kategori:

Saknar min älskling . Önskar jag hade honom här vid min sida . Tänk vad underbart skönt att få somna bredvid varandra och sen få vakna upp igen o ha min underbara här bredvid ❤
Att ryckas ifrån varandra såhär känns så otroligt orättvist . Måste sätta mig ner här nån dag o leta leta leta mer om behandling där vi får vara tillsammans . Läsa igenom rättigheter . Nån jävla rättighet bör vi ju ha som sambos för fan !?!
Less att dom bara kan göra såhär . Har vi inga rättigheter alls ? De enda vi vill är ju att få vara med varandra bara ❤ Spelar ingen roll vart vi är . Bara vi får vara tillsammans ❤❤❤

Nog om detta . Trött som ett as ! Btw fick jag nya kläder av min fina ros Malin/Ninja idag (; Tack fina du ❤

Natti natt .
Älskar min underbara Dennis ❤
Puss puss Tildan ❤

https://cdn3.cdnme.se/772370/6-3/pic_51392e23e087c34bdfa42599.jpg" class="image">

Thanks (;

Kategori:

.

2 timmar med min livs kärlek ❤

Kategori:

Trött efter besöket hos mitt hjärta idag . Orkar inte skriva massa . Lyckan i kroppen va enorm att få träffa min fina D ❤ Dock fick jag sitta med gråten i halsen när jag lämnade honom . Åter igen är vi ifrån varandra ):

Tankar . Babbel . Jag måste få de ur mig också !

Kategori:

Att sitta ensam får mina tankar att snurra . Jag tänker så mycket att jag får huvudvärk !

Att leva ett liv med en människa som har ett drogmissbruk är allt annat än lätt . Många känslor får man gå igenom . Jobbiga och glada . Jag kan inte tänka mig att leva ett liv utan D . Min kärlek till honom är obeskrivlig .
Klart jag önskar ibland att vi kunde leva ett "normalt" liv . Samtidigt så trivs man på något konstigt vis i kaoset . Man har accepterat de . Visst låter de knäppt va ?
Fast för några veckor sedan gick detta kaos alldeles för långt då jag nästan förlorade min livs kärlek . Han höll på att dö ... Här hemma i våran lägenhet .
De känslor jag fått gått igenom sen D tog överdosen har varit jobbiga . Alla dessa frågor jag ställer mig själv hela tiden men aldrig finner ett svar på . Frågor jag vet att jag aldrig kommer få svar på . Ändå fortsätter jag att gnata dessa förbannade jävla frågor !

En förändring har vi (jag & D) självklart kommit fram till måste ske . Men inte bara för honom . Jag måste fixa mig själv & mitt medberoende .

Att få hälsa på honom imorgon på Lvm hemmet längtar jag bara till . Som fan . Konstigt att inte få träffas ensamma . Att träffas inlåsta . Att vara ifrån varandra hela tiden . Endast ha telefontider (som även de andra också har där så vi kan inte prata med varandra heeeela telefontiden även fast vi vill) .
Vi har gått igenom så enormt mycket tillsammans som många aldrig får uppleva ett helt liv tillsammans .
Jag är ändå lycklig . Allt vi gått/går igenom har gjort/gör oss starkare tillsammans ❤

Nu ska jag försöka få lite sömn så jag e pigg imorgon när jag ska träffa min underbara D ❤
Älskar dig till månen & tillbaka min fina ❤
Puss puss Tildan ❤

Imorgon är det den underbara dagen vi väntat på ❤

Kategori:

Imorgon är de äntligen dagen jag o älskling väntat på så länge . Vi ska äntligen få ses . De två timmarna vi kommer få spendera tillsammans imorgon kommer jag sitta som fastklistrad på honom . Att få ha honom nära , att få ta på honom , se honom, pussa på honom . Oj vilken enormt underbar känsla jag kommer ha i kroppen . Personal kommer tyvärr vara med hela tiden . Bara att acceptera läget . Åker dit med Dennis pappa Tony imorgon (:

Håller på o packar en väska åt Dennis nu med hans kläder o lite andra grejer (:

Jag är som ett litet barn som väntar in julafton :D Pirr i magen & massa lycka ! Kommer jag kunna sova ? Jag vill sova så de blir imorgon nu !

Älskar min underbara D till månen & tillbaka ❤
Puss puss Tildan ❤