matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Torsdag ?

Kategori:

Jag känner inte mig själv mer . Jag ska försöka att bli mig själv igen . Det kommer bli en resa och de kommer säkert ta ett tag . Men allt jag är nu .. Det är inte jag !
Jag SKA bli glad igen . Jag SKA kunna äta mat igen . Jag SKA klara av att vistas med människor utan att få sån jävla panik o vara rädd .

Börjar med att åka till mamma nu och försöka peta i mig lite mat !

Älskar D ❤
Puss Tildan ❤

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej Matilda. Jag vet precis vad du går igenom. Att älska en person så mycket så man inte kan vara utan honom, fast man förmodligen vet innerst inne att han förstör en. Jag har under lång tid försökt att anpassa mig till en som ser sitt beroende som allt. Man gör allt för den personen, betalar, försöker prata dem ur det, ALLT som man tror ska hjälpa.. Fast i slutändan är det du som står där, förstörd och nedbruten. För vad? Man har blivit någon annan än den som ens nära och kära inte känner igen. Arg blir man också på dom som säger nåt, för dom fattar inte hur mycket man tycker om den här personen! Det är just det... När du blir någon som din familj inte känner igen, klart att dom reagerar. Alltid lättast att bli arg på dom som står närmst... Snälla tänk på vad du själv skulle må bäst av och tänk på dom som står nära dig, de vill inte dig illa. Tvärt om.

    2012-12-13 | 21:50:01

Kommentera inlägget här: