matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Bättre :)

Kategori: Dagens Ord

Idag mår jag faktiskt bättre :) Jag vaknade sent idag .  Vid 12 tiden . Sen har jag  bara suttit vid datorn och kollat på tv . Ska hem till syster vid 18 tiden . Kanske blir utgång i Sandviken ikväll :) Var ju skit längesen man var ut där . Säkert 2 år sedan jag var ut där iaf . Men vi får se vad som händer . Vi hörs sen kanske :)

Puss puss


Tänker

Soffpotatis !

Kategori: Dagens Ord

Jag har legat på soffan och sovit typ hela dagen . Har kollat på tv lite då och då . Missade såklart inte Desperata Husfruar . Ställde till och med klockan så att jag inte skulle missa det :b hehe .
Tänkte gå och lägga mej i sängen nu och hoppas på att jag somnar nån gång :S
Men sov så sött mina änglar !
Vi hörs .
Puss puss

Tankarna snurrar

.Cecilia.

Kategori: Dagens Ord

Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,(
Matilda Saknar Cissi :,( Matilda Saknar Cissi :,(

Rubrik:

Kategori: Dagens Ord

Idag blir det inget jobb för mej . Har hostat som tusan inatt . Haft lite feber också tror jag . Och mitt huvud känns som ett bowlingklot !! Ett sånt där tungt bowlingklot som jag inte orkar spela med :(
Ligger och slappar i soffan nu . Ska nog sova en sväng . Har ju så ont i  mitt stackars huvud ! 

Jag kände redan igår kväll att min förkylning börjar att bli värre igen . Men jag vill ju jobba och få en massa pengar . Trodde att det skulle gå över tills idag . Men icke sa nicke !
Jag gick upp tidigt i morse och följde med Jennifer till sjukhuset . Det blir nog en ny operation för stackarn :( Efter vi hade varit på sjukhuset skulle ju jag ha åkt till jobbet . Men fick ringa och sjukanmäla mej . Jag HATAR att sjukanmäla mej . Jag förlorar ju pengar :(  Men jag skulle aldrig klara av att jobba idag heller .
Sen åkte vi till Polhem . Vi käkade lite pannkakor i matsalen . När vi hade ätit upp så skulle Jennifer på lektion . Så då åkte jag hem .

Idag blir jag en soffpotatis !



Vi hörs sen kanske !
Puss puss

Tänker

Lady Gaga - Poker Face

Kategori: Dagens Ord

Jobb och MaryKay !

Kategori: Dagens Ord

Idag skulle jag jobbade 9-13 . Men när klockan var 12.45 så hade inte nästa personal kommit än :( Hon var en kvart sen :S Jag ringde till rekryteringen och frågade vad som hade hänt eftersom jag slutar  kl 13 . Då fick Mia på rekryteringen panik ! Så jag fick jobba till klockan 16 istället . :) Jobbigt eftersom jag hade tänkt att bara jobba 4 timmar och hade ingen mat med mej :( Men min snälla mamma kom med en macka till mej :)

Jag sluade stax före fyra så jag hann med fyra bussen :) Älsklingen och syster kom och hämtade upp mej vid Maxim . Vi åkte till Hemköp och handlade lite fika till MaryKay partyt . Hem direkt och laga mat . Therese från MaryKay kom när vi precis skulle börja äta . Stina kom strax efter . :) När vi hade ätit klart kom Anna också . Danne åkte och tränade och vi andra testade en massa smink ! :D

Nu sitter Jennifer och jag här och myser i soffan . I morgon ska jag och Johanna förlja med Jennifer till skjukhuset . Sen ska jag jobba :) 12.30-21 !


Tv tajm nu . Vi hörs !
Puss puss

Tankarna snurrar omkring

Sov tajm !

Kategori: Dagens Ord

Har kollat på Andra Avenyn på playprima.se nyss :) Men varför är det bara 3 program i veckan ? Jag vill ju se mer !!! Nu får jag vänta en hel vecka på att jag ska få se hur det går :/ Ska sova nu tänkte jag . Trött som tusan . I morgon blir det bara 4 timmar på jobbet . Sen ska jag och syster laga lite mat här hemma :D Klockan 18 ska jag ha MaryKay party igen . Den här gången är det smink :) Nice nice .


Sov så gott mina änglar !
Puss puss


Tankarna snurrar

Lugn dag !

Kategori: Dagens Ord

Jag vaknade sent idag eftersom vi festade igår :) Först fest hos Tommi . Full rulle ! Sen tog vi taxi till HeartBreak . Dansade och träffade en massa folk :D Jag och älsklingen kom hem i tid igår . Jag fick tydligen mess av Jennifer vid 3 tiden och då sov jag tungt !

Johanna kom hit idag . Vi har bara slappat i soffan hela dagen . Jätte mysigt ! Längesen det bara var jag och syster . Stina och Magnus kom hit en sväng och käkade mat . Men dom åkte ganska fort igen . Nu ska jag kolla på tv och mysa med darling ! Jag har inte varit bakis idag tack och lov :)

I morgon blir det jobb 9-13 :(
Vi hörs !
Puss puss

Tänker


 

Fest hos Tommi ikväll :)

Kategori: Dagens Ord

Gick upp i morse och jobbade 9-15 . Sen tog jag bussen hem till Gävle . Hoppade av på stan och träffade Stina och Moa . Vi gick hem till Stina en snabbis :) Danne kom och hämtade upp mej och Moa . Sen åkte vi hem till Moa´s pappa . Moa packade sina saker och sen åkte vi hem hit till oss . Moa duschar nu och sen ska vi göra oss klara för kvällen ;) Ikväll ska vi ha skit kul tjejer !!! Och killar :b

Jag skriver kanske i morgon ! Om jag inte är för bakis bara ! haha .
Vi hörs !
Puss puss


Tänker

Moa mys :)

Kategori: Dagens Ord

Moa kom hit och vi pratade en massa och kollade på tv :D Sen kom Danne hit med två feta pizzor åt oss . Min pizza blev fel . Så den var inte så god som jag hoppats på :( Danne skjutsade hem Moa vid 23.30 tiden kanske . Sen så har jag duschat och kollat lite på tv . Nu tänkte jag sova så att jag orkar upp och jobba i morgon ! 9-15 blir det jobb . Sen ska jag ta bussen hem och fixa mej för fest ! Moa och Jennifer kommer hit och fixar sig med mej :) Ska bli skit kul i morgon tycker jag !

Sov så sött mina änglar !
Puss puss




Tänker

...

Kategori: Dagens Ord

Jag har feber :(







Tänker

.

Kategori: Dagens Ord

Vad gulligt att du ringde Jennifer !

Haddaway-What is Love?

Kategori: Dagens Ord

Snap - Rhythm Is A Dancer

Kategori: Dagens Ord

Fredag 21/11

Kategori: Dagens Ord

Har jobbat 9-15 idag . Jag väntade på Johanna vid Sandvikens resecentrum för hon slutade också då :) Sen tog vi bussen hem tillsammans . Danne hämtade upp oss vid Maxim och vi skjutsade hem Johanna . Har bara kollat på tv och suttit vid datorn sen jag kom hem . Stina ringde en sväng :) Vi har ju inte pratat på en vecka . Moa skulle komma till henne snart . Hoppas att Moa har lust att komma hit sen :) Så jag slipper att vara helt ensam :(

Jag är snorig och det killar i halsen :(

Nu orkar jag inte skriva något mer . Men vi hörs senare kanske !
Puss puss


Tänker

Sov tajm !

Kategori: Dagens Ord

Städa och gjorde klart här hemma . Älsklingen och jag åkte till Hemköp och handlade lite julmust , pepparkakor och ädelost :) Sen kom Therese som säljer MaryKay . Anna kom efter en stund hon också . Vi gick igenom alla produkter och pratade en massa . Sen blev det dax för pepparkakorna med ädelost och julmust ! Nam nam :b Therese åkte hem efter att vi hade fikat  . Jag och Anna kollade på filmen på 6:an . FantasticFour eller va den nu hette . Jag vet inte riktigt om jag stavade rätt :/ haha . Anna gick hem för ett tag sen . Jag ska sova nu så att jag orkar jobba i morgon . Jobbar 9-15 .

Natti natti . Sov så gott !
Puss puss

Tänker

Dammsugaren ?

Kategori: Dagens Ord

Ja den har ju Danne slavat bort !! Hur slarvar man bort en dammsugare ? Knäppis ! Så det har inte blivit mycket städa för mej . Men ska börja plocka lite nu så ska Danne hem till Nattis och hämta hennes dammsugare sen . Snäll du är Nattis som lånar ut din :D Jag ska byta gardiner också tänkte jag . Jag hatar dom här gardninerna som vi har nu ! Dom är fula tycker jag :/ ha !

Vi hörs sen !
Puss puss


När ska jag sluta tänka ? Har tänkt så länge nu :(

Har du tid ?

Kategori: Dagens Ord

Tjo !
Någon som har tid att komma hem till mej kl 18 idag på MaryKay party ?
Jag har fått återbud :( Snälla . Hör av dej isåfall !
Puss puss

Tjena hejsan !

Kategori: Dagens Ord

Gick upp vid 7 i morse . Åkte iväg till körskolan och körde bil . Det gick skit bra idag :) Matilda=Bäst :b haha . Jag har nyss käkat lite frukost . Det blev mannagrynsgröt . Nam nam ! Ska sätta igång och städa och tvätta en massa snart . Det är en sån dag idag :( Blä !

Vi hörs senare kanske :)
Puss puss





Jag tänker och tänker . Jag måste sluta tänka !

Asta Kask - Psykopaten

Kategori: Dagens Ord

T.I. Ft Rihanna - Livin Your Life

Kategori: Dagens Ord

Jag blir så grymt glad av den här låten :) Aj lööv it !

En hel vecka :S

Kategori: Dagens Ord

13/11 Torsdag :
Som ni märkte i torsdags när jag skrev så skulle jag ju ut på krogen :) Jennifer kom hem till mej och fixade sig . Sen skjutsade älkslingen oss till Jeanette . Vi hämtade upp Johanna B efter vägen . Vi pratade en massa och hade jätte skojj hemma hos Jeanette . När klockan blev 00.20 så gick vi ner till HeartBreak . Dansade och träffa en massa roliga människor :)

14/11 Fredag :
Kommer inte riktigt ihåg när jag vaknade .. Men sent iallafall :) hehe . Jennifer mådde skit men jag mådde ganska bra faktiskt . Vi kollade på tv och slappade . Sen kom älsklingen hem . Då åkte vi till Ockelbo typ direkt . Vi skjutsade hem Jennifer och sen åkte vi till mamma och hälsade på en snabbis . Sen åkte jag och älsklingen hem till Anna och Yotanka . Roger och Daniel kom också dit . Pojkarna drack öl och härjade . Jag klarade inte av och dricka eftersom jag var lite bakis . Men tillslut fick Roger i mej ett glas vin . Men det blev bara ETT glas också :b Var så grymt trött och slut ! Anna skjutsade hem oss till mamma vid 2 tiden .

15/11 Lördag :
Vaknade av att telefonen ringde en massa hemma hos mamma . Men ingen som svarade . Dom var ju inte hemma . Älsklingen gick upp och åkte iväg till någon för att kolla på en skoter . Jag låg kvar och sov en liten stund till :b Pratade i telefonen med en massa folk . Sen kom Danne , Lennart (Dannes pappa) och Elias (Dannes lillebror) för att hämta upp mej . Danne skulle kolla på en jobb-bil i Storvik . Han köpte den sen åkte vi tillbaka till Ockelbo . Vi hämtade våra saker hemms hos mamma och åkte till pappsen för att hälsa på en snabbis innan vi åkte till Gävle . Eve var där :) Vilken kula hon hade fått då ! Sjukt mysigt :D 
Hem en snabbis för att packa ihop mina grejer och sen skjutsade Danne mej hem till Johanna :) Jennifer och Hellen var redan där . Dom var nästan klara med sminkningen när jag kom . :( Hoppa in i duschen och göra mej i ordning för kvällen . Stina och Moa kom efter en låång stund . Nästan direkt när dom hade kommit så åkte vi hem till Tommi . Men han var inte hemma :b Det var fest där ändå :) Goliat och gänget kom dom också . Vi festa en massa och åkte lite bil :D Men vi var ju alldeles för många i bilen så vi åkte bara en sväng runt stan typ . Tillbaka till Tommis lägenhet och festa ännu mera . Jag och älsklingen kom hem vid 3 tiden tror jag . Om jag inte minns helt fel :S

16/11 Söndag :
Bakis hela dagen . Bara tv och pizza :) hehe .

17/11 Måndag :
Jobbade 9-13 och sen åkte jag hem . Nattis hämtade upp mej vid bussen . Vi åkte hem till mej och umgicks en liten stund . Sen åkte hon hem . Men precis när Nattis hade åkt så kom Yotanka . Han skulle bara lämna en nyckel . Men jag var ju hungrig och frågade om han ville ha mat . Han hade bilen full . Det var Anna , Kevin och Daniel . Vi åkte till en pizzeria och käkade istället eftersom jag inte hade mat så det räckte åt alla :( Daniel bjöd mej på en kycklingrulle :) Som jag sagt förr : Sjöbergs pojkarna är snälla dom !! Jennifer kom dit till pizzerian hon också . Sen skjutsade dom hem mej och Jennifer . Vi kollade på tv och snackade en massa skit :b Efter nån timme åkte Jennifer hem . Kollade på tv hela kvällen .

18/11 Tisdag :
Jag gick upp tidigt för att jag skulle till körskolan och köra bil . Det gick väl bra tror jag :) hehe . Sen gick jag och Jennifer och mötte varandra . Hon skulle till skolan . Jag följde med dit . Men blev kvar där HELA dagen . När "vi" hade slutat skolan åkte vi hem till mej lite snabbt för att byta om . Sen åkte vi till NoaksArk . Bakade och hade kul hela kvällen med Ida, Malle , Jennifer och BajsAnna :) Jeanette kom dit sen också :D Danne kom och hämtade mej efter 23 . Väl hemma fastnade jag vid datorn :S haha . Men så blir det ibland . Gick och la mej vid 1 tiden :O

19/11 Onsdag :
Jobbade 9-13 idag igen . Åkte hem och Nattis hämtade mej vid bussen igen :) Snäll hon är va ? :) Vi åkte till ICA för att handla lite makaroner . Sen skulle Nattis absolut till Ö&B för att köpa nå skit som inte ens fanns där :b Vi åkte hem till mej och lagade makaroner och köttbullar med gräddsås . Kollat på tv och suttit vid datorn .

Nu ska jag vara lite social med Nattis . Det blev ju ett ganska långt inlägg !

Vi hörs !
Puss puss

Jag tänker och tänker

Men förlåt !

Kategori: Dagens Ord

Jag har ju inte skrivit på flera dagar ... Men klockan är så mycket nu så jag orkar tyvärr inte att skriva . Men jag lovar att jag skriver i morgon om vad jag har gjort dom närmaste dagarna :)

Vi hörs ! :)
Puss puss

Slappna av ?

Kategori: Dagens Ord

Jag kan inte slappna av .. Är ju så taggad inför kvällen ;) hehe .. Nu ska jag försöka att vila IGEN ! :b Puss på er mina vänner

Torsdag 13/11

Kategori: Dagens Ord

Jennifer ringde och väkte mej i morse . Nattis och Jennifer kom och hämtade mej vid 10 . Vi åkte till sjukhuset för att Jennifer skulle träna sitt lillfinger . Ha . Vad roligt det låter ! När Jennifer var klar med träningen så åkte vi ner på stan . In på systemet och köpa lite vin :) Sen skjutsade vi Jennifer till skolan . Jag och Nattis gick in på AnSan´s och bokade körlektioner till mej . Skönt att det är gjort nu . Då har jag börjat någonstans iallafall ! Vi åkte vidare och hälsade på Johanna B en snabbis . Sen skjutsade Nattis hem mej . Har pratat en massa i telefon och suttit vid datorn . Ikväll ska jag hem till Jeanette och dricka vin :b Sen blir det utgång på HeartBreak :D

Hellen --> Du SKA vara med ikväll ;)

Nu ska jag vila lite så jag orkar med kvällen . Men vi kanske hörs sen !
Puss puss

Jag älskar dig Daniel !

Vacker

Kategori: Dagens Ord

Vacker..

Matilda älskar sin Daniel jätte mycket !

Vacker

Stina :)

Kategori: Dagens Ord

I morse ringde Stina . Hon skulle skriva upp till körkortet idag :) Så jag följde med henne dit . Hon klarade det !!!!! Sen åkte vi buss till Ockelbo . Lånade hennes mammas bil och åkte omkring lite :) Sen skjutsade Stina hem mej till Gävle . Lagade lite mat till mej och älsklingen . Tv tajm och mys nu !
Det var min dag kort och gott :)

Grattis till körkortet Stina ! :D

Puss puss

Matilda älskar sin Daniel ;)




Gratis presentkort :
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=111979

Inte mycket !

Kategori: Dagens Ord

Jag vaknade av att mammsen ringde mej idag . Har kollat på tv , tvättat och suttit vid datorn . Kul dag va ? haha .. Har nyss lagat lite mat . Det blev köttbullar , makaroner och gräddsås .. Älsklingen är och tränar . Så maten fick jag äta själv :( Men maten är iaf klar när han kommer hem !

Jag fixade aldrig körlektionerna idag :S

Vi hörs !
Puss puss

Frågor och svar :

Kategori: Dagens Ord

Jag kommer från: Ockelbo
Jag heter: Matilda
När fyller du år: 8:e Juli
Tycker du om någon just nu: Daniel ;)
Om sex månader: Är det nästan sommar
Gröna eller röda äpplen: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Vänner
Gillar du golf: Nope
Vilken tid gick du upp idag: Efter tolv nån gång
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Kan du cykla utan händer: Yes
Har du strumper på dig nu: Nej det har jag inte . Men jag fryser om mina fötter
Hur svarar du i telefon: A hallå !
Vad ska du göra ikväll: Mysa med älsklingen ;)
Vad ska du göra imorgon: Fixa körlektioner
Vad vill du bli när du blir stor: Lycklig
Tycker du om gul-bil-leken: Kul ibland . haha
Är det okej att gråta: Det är BRA att gråta !!!
När grät du senast: I torsdags när jag kollade på en sorglig film :,(
Har du gjort en bakåtkullerbytta: Jaa
Vilken årstid tycker du bäst om: Sommar såklart
Laddar du ner film och musik från internet: Nej . Jag vet typ inte hur man gör :S haha
Har du haft träningsvärk: Ja
Har du piercing: Japps . I öronen , näsan , tungan och bröstvårtan .
Vill du gifta dig: JA med Daniel :D
Vill du ha barn: JA med Daniel :D
Hur mycket pengar har du i plånboken just nu: Två kronor kanske
Solar du ofta: Nja . Olika .
Är du bra på att laga mat: Jag blir bättre och bättre :b
Är du flygrädd: Näää
Vad dricker du helst när du är törstig: Kolsyrat
Vilken är din favorit glass: Svår fråga
Vad heter du i mellannamn: Har inget
Hur spenderar du en regning dag bäst: Myser med Daniel
Är du en morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska såklart
Vilken ögonfärg har du: Blå
Har du nån gång gråtit dig till sömns: Ja :(
Är du beroende av något: Kanske det kanske
Röker du: Det händer väl ibland ..


KLÄDSEL..

Vad har du på dig idag:
En grå klänning
Favoritstrumpor: Rosa med vita ränder

Favoritfärg på kläder: Svart och lila :)

SENASTE PERSONEN SOM..
Sov i din säng:
Jag och Daniel ;)
Du pratade med: Daniel
Du gick på bio med: Ja det händer inte så ofta . Men med Danne tror jag att det var !

Du gick på stan med: Jennifer
Skällde på dig: Kommer inte ihåg . Mamma kanske ?!

SENASTE..
Låt du hörde:
Nån låt på MTV . Hade nämligen det på idag när jag och Danne städade .
Film du såg: Kommer inte ihåg vad den heter :S
Mat du åt: Min goda köttfärssås och makaroner
Kram: Daniel

Fest: I torsdags hon Tommi :)
Resa: Thailand
Dröm: Mardröm
Boken du läste: Nån barnbok hemma med lillebror :b
Personen du träffade: Daniel
Personen du pratade i telefon med: Jennifer
Personen du fick sms av: Stina
Gången du åt en 7-eleven korv: Tror jag aldrig ätit en sån

Gången du var utomhus: Nån timme sen
Gången du sov: Några timmar sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Ja det var en bra fråga ?!
Saken du köpte:
En pizza

9/11 Cissi 21år & Farsdag !

Kategori: Dagens Ord

Hej hopp ! Jag har faktiskt inte haft så mycket tid att sitta vid datorn .. Förlåt ! 

Torsdag :
I torsdags så vaknade jag upp hemma hos Jennifer .. Jag klarade hela natten utan min älskling . Men jag var riktigt dryg på Jennifer och låg och pratade jätte mycket när vi skulle sova . haha . Undrar om jag kommer att få sova där igen ? Tillbaka till torsdagen . Jag gick hem till mammsen och åt lite frukost och kollade på film . Sen gick jag ner och kollade i skrubben och hittade en massa saker som jag trodde förvunnit i flytten :) Daniel kom mitt upp i allt . Jag tog lite saker  som jag ville ha med mig och vi åkte hem till Dannes pappa (Lennart) . Han bjöd oss på mat :) Sen åkte vi vidare hem till Gävle . In på Systemet och köpa vin till kvällen . Jennifer kom vid 18 tiden . Vi fixade oss för kvällen . Älsklingen satt och drack öl och kollade på Facebook . Han har blivit en FacbookBög ! haha . När vi var klara så åkte vi hem till Tommi som hade fest . Drack en massa och sen ner till Heartbreak :)

Fredag :
Bakis och trött ! På eftermiddagen åkte jag och älsklingen till Ockelbo . Hem till Lennart en snabbis . Sen hem till min pappa en sväng också . Inte så ofta jag träffar honom :( Vidare till Anna och Yotanka som bjöd oss på mat :) Var där hela kvällen . Sen åkte jag och älsklingen hem till mamma och kollade på film . Efter filmen så gick vi och la oss i datarummet och sov . 

Lördag : 
 Jag vaknade upp i ett ovanligt tyst hus . Mamma , Magnus och Theo var på träning . Jag åt lite frukost . Älsklingen satt vid datorn . När mamma kom hem så åkte Danne till sin farmor . Mamma frågade om jag ville åka till Trillin och fika . Såklart ville jag det . När mamma hade duschat så åkte jag , mamma , Magnus och Theo till Trillin . Mamma ringde till Danne och frågade om han också ville vara med .. Han kom dit efter en liten stund :) Vi fikade och pratade lite . När vi hade fikat klart så åkte Magnus hem och vi andra åkte till Eva och Anita för att kolla på hundvalparna . Jätte söta :) Sen skjutsade vi hem mamma och Theo och åkte hem till Jennifer . Hasse ringde så då hämtade vi upp honom vid stationen . Han ville hälsa på nån kompis i Mo . Vi åkte dit och var där i nån timme .

Äntligen på väg hem till Gävle :) Hasse bjöd mej på en  pizza och sen åkte vi hem till Henke P . När jag hade ätit upp skjutsade vi Hasse till Interpool och sen åkte vi hem för att byta om . Tillbaka till Henke . Drack lite vin och pratade i telefon . Sen gick jag och älsklingen hem !

Söndag :
Jag vaknade sent idag . Daniel och jag har städat och tvättat typ hela dagen . Käkat lite mat och kollat på tv . Jag ringde pappsen en sväng och grattade honom på farsdag :)

Min lilla Cissi fyller 21år idag :) Grattis Cissi . Hoppas att du har haft en bra dag . Saknar dej !

Nu ska jag hänga lite tvätt . Vi hörs !
Puss puss

Jennifer tajm :)

Kategori: Dagens Ord

Idag har jag spenderat hela min dag med Jennifer . Dagen började med att Jennifer och Katta kom och hämtade mej vid 11.30 tiden . Sen åkte vi in till Valbo . Jag lämnade in min cp telefon på lagning igen . Efter det så gick vi omkring i alla affärer och kollade lite .. Jag vågade inte kolla så mycket eftersom jag är pank nu :( Helt pank !!! När vi var klara i Valbo så åkte vi hem till Jennifer . Vi gjorde lite läxor som Jennifer har . Det var ju kul med matte läxan :) Ända tills jag inte kunde något mer . haha . Petra kom hem och gjorde lite mat . Sen blev det dax för smink party :D Skit trevligt och bra produkter tycker jag ! Mary Kay heter märket så ni vet . När vi var klar med allt så tog Jennifer och jag en liten prommis .... Det blev inte så lång promms :b Men en liten iaf :) Väl hemma hos Jennis igen så kollar vi på tv nu !

Konstigt att sova utan min darling ikväll . Jag blir så nere och orolig när jag inte får sova med Daniel :(  Men jag får göra det bästa av situationen och klämma lite på Jennifer :b haha

Nu ska jag vara lite social med Jennifer och mysa en massa ! Vi hörs .
Puss puss
Jag älskar dig Daniel Andersson !

Tisdag 4/11

Kategori: Dagens Ord

Förlåt för att jag inte skrivit nu igen .. Men det händer ju inte så mycket i mitt liv nu . Det suger typ ! haha .. Jag gör ju ingenting . Sitter hemma och pratar i telefonen hela dagarna typ . Kul liv va ? Nä . DET SUGER ! Jag vill göra något kul . Hade planerat att åka till Mariestad och hälsa på Eve ( syster) och Sune i morgon . Men jag lyckades inte hitta en laglig bil att åka i :( I morgon blir det smink party hos Jennifer istället :) Det blir ju kul .

Cissi--> Dagar som jag har haft nu brukar ju vi ha ihop !
Tråkiga , kolla på tv , sitta vid datorn och snacka en massa skit . Saknar dej ju gumms !!


Jag skriver en rad i morgon . Jag lovar !
Natti natti !


Lite bilder :
     

Halloween !

Kategori: Dagens Ord

     

     

     

     

     

     

     

     

Fixat !

Kategori: Dagens Ord

Har fått tag på en flaska rött vin och lite öl nu .. Tycker inte om röd vin och öl . Men vad ska jag göra då ? Ska åka hem till syster och Henke vid 16 tiden och fixa oss för kvällen :) Hoppas att jag klarar av att dricka bara ! haha .

Vi hörs sen ! Puss puss

Systemet ?!

Kategori: Dagens Ord

Vaknade i morse vid 10.30 tiden av att jag fick mess av syster .. Men jag somnade om sen :) hehe .. Jag vaknade igen vid 11.30 tiden . Har pratat lite i telefon med en massa folk ! Fick reda på av Jennifer att Systemet är stängt idag !! Vad fan ska jag göra nu då ?? Jag har ju ingenting att dricka ikväll :( PANIK !!!!!!! Stressad som tusan är jag nu . Måste ringa runt och kolla om någon har lite alkohol över som jag kan köpa . Har du alkohol så hör av dig till mej NU !! :) hehe .

Jag skriver lite senare eller i morgon . Hörs !

Puss puss