matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

L u g n . F r e d a g

Kategori:

Imorgon fyller min kärlek 22 år (; Mmmmm lammkött (; Möms <3

Onsdag

Kategori:

Idag fick jag nå ryck o möblerade om ! Förjävla härligt ! Nu känns lägenheten större !
Sängen e ren , badrummet städat , allting tvättat , diskat , dammsugit , dammat & skurat golven ! Möms ! (;

Vad tycks ? (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

Tisdag

Kategori:

Slänger in två pix från dagen (; Nu lär jag sova om jag ska orka upp på "kursen" imorgon . Älsklingen sover redan sött här bredvid sen en timme tillbaka <3

Natti natt alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

G L A D . T J E J .

Kategori:

Wohooo me so happy ;D Älsklingen får åka hem redan idag !!! <3

Fredag

Kategori:

Jahapp . Va fan ska jag hitta på idag då ? Somnade vid ett , halv två inatt o vaknade pigg som en lärka halv nio . Typiiiiskt .

Har kollat på film o pratat i luren hela morgonen . Funderar på att käka lite frulle snart . Sen då ? Hmm .. Gå iväg t macken o kolla när Madeleine jobbar kanske :P haha . Snacka om tråkigt liv !
Fredag fredag fredag . Va fan ska jag hitta på denna fredag ??

Snorar på för fullt här hemma . Förjävla drygt att nysa när näsan e full med snor . Inte precis så man känner sej fräsch :/

Pratade med älskling en sväng i morse . Så härligt att få höra hans röst . SOM jag saknar den människan alltså !!! Jag vill ha honom här med mig ! Jag vill pussa o krama på honom <3 Min älskade Dennis <3

Nu ska jag fan göra ett ryck o trycka i mej frulle o sen hitta på något . Skriver väl säkert nån rad senare (;

Ha de alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

K Ä R L E K <3

Kategori:

.

Onsdag

Kategori:

Kom upp i tid imorse så jag kom i tid till kursen :P Wohooo ! Duktig ja (;

Idag skulle jag kolla på lägenheten kl 15 . Va tror ni dumjäveln (Tysken) gör som ska visa mej den då ? Jo efter att jag ringt o sagt att jag står utanför o väntar så kommer han ut efter en liten stund o säger att han inte tänker hyra ut lägenheten ! Vi har våra misstankar till varför han sa så . För jag VET att lägenheten e ledig o att han ska hyra ut den . Så från att ha humöret på topp o i princip redan tackat ja till lägenheten i huvet va de som att få en käftsmäll o bli på grymt jävla dåligt humör !!!! ):
Bara leta vidare .. Orkar inte bo här nå mer ! Hatar den här lägenheten . För liten för att jag o Dennis ska kunna bo tsm utan att slå ihjäl varandra , slippa detta knackande av folk på altandörren & denna kyla som e i lägenheten !!! Seriöst de e svinkallt redan o snön har inte kommit än :O Burr !!! Hatar att frysa ! Sover med både pläd och täcke .

Nä nu ska jag kolla på dumburken o pussa ihjäl min älskling .

Ha de alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

P.S jag har typ världens snyggaste kille (;

Tisdag

Kategori:

Kul då . Blev ca 3 timmars sömn inatt och ändå lyckades jag sova över :O Aja lagt mej i tid igen o hoppas att jag somnar tidigare denna natt . Somnade vid 6 i morse o vaknade i panik 9.15 eftersom jag skulle ha börjat 9 .
Tog en siesta på ca 2 timmar på dagen idag . Så nu kör vi ett nytt försök att somna så jag kommer i tid imorgon .

Älsklingen sover redan så sött här bredvid (;

Natti Natti alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

Måndag

Kategori:

Mitt i natten o jag kan inte sova ): Älsklingen somnade före mej ikväll . Segt ! Måste somna så jag kommer upp imorgon . Lovade Åsa att jag skulle gå med henne imorgon ju !
Imorgon är de dags för "kurs" igen . Går ju på ArbetsLust som de så fint heter .

Ringde på en lägenhet idag (: Ska kolla på den på onsdag . Hoppas att den e fräsch ! Skulle va så underbart skönt att flytta ifrån den här lilla ettan . Känns som att de e för mycket negativ energi här . Vill helst flytta igår ! Men men . Sitter ju fast här just nu . Skönt att jag bara har en månads uppsägning iaf (; Hoppas också att lägenheten jag ska kolla på e varmare än den jag har nu . Redan svinigt kallt här :/ Burr !

Nä nu ska jag väl försöka mej på att somna för sjuttioelfte gången då !

Natti natt alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

Sova ?

Kategori:

Just detta hatar jag . Dennis somnar före mej och då har jag så förbannat svårt att somna ! Kan ligga o tänka i timmar . Så de blir nästan som en tävling för mej varje kväll när vi går o lägger oss . Somna först nu Tildan så du slipper ligga vaken i flera timmar !

Ikväll va de lite svårt att somna först . Jag kollade på Ensam Mamma Söker o älsklingen la sej i sängen o höll på med telefon . Vips så somnade han . Okej tänkte jag . Han vaknar säkert till snart . Annars vaknar han väl när jag lägger mej i sängen .
In my ass att han vakna ! Sovit som en jävla stock hela tiden .
När jag skulle lägga mej så låg gullhjärtat o höll i telefonen . Snacka om trött när man somnar med den i handen samtidigt som man gör ngt på den :P haha .
Aja . Försöka sova vare ja !
Lycka till fröken Poulsen !

Natti Natti alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3

Massa svammel ?!?

Kategori:

Jahapp . Undra när jag ska hitta motivationen till att börja skriva blogg igen på heltid ?! Hoppas att de händer snart . Vissa dagar känner jag att jag saknar skrivandet och bloggen . Andra dagar vill jag bara begrava den . Känner mej skyldig på nå vis när jag inte skriver ! :/ aja men nu tänkte jag skriva lite om vad som händer iaf . Sen får vi bara hoppas o se hur de blir med uppdateringarna i fortsättningen ;P

I lördags hade jag nästan en heldag med mamma . Sånt behöver man ibland (: Vid 12 blev de frukost (för mej) o fika (för mamma) på Trillin . Mysigt värre ! Träffade även lillebror och Magnus där (: Blir inte att jag träffar Magnus så ofta så de va trevlans att få byta några ord !

När vi va klar på Trillin tog jag , mamma & Theo en promenad hem till mamma . Dom skulle kolla på film o jag hämtade bara ett par stövlar mamma köpt åt mej (: Promenad fram på byn o mötte upp älsklingen . Träffade massa folk framme . Så liftade med Anna , Fredrik & Kevin hem (: Hängde med dom en sväng innan jag gick hem .

17.30 kom mamma o hämta upp mej o vi åkte vidare in mot Gävle för att gå på bio (: Myyys ! Kollade på Hypnotisören . Blev lite besviken på filmen . Jag har ju läst boken o den tycker då jag e 20 gånger så mycket läskigare (och bättre?!) än filmen . Filmen va ju typ en vanlig kriminalfilm . Så lite besviken vart man ju . Men filmen va ju helt ok alltså (: För den som inte läst boken e den nog bättre iaf (:
Aja . Blev sushi efter bion o sen åkte mamma o jag hem till ockelbo (: trötta båda två men endå nöjda med dagen vi fått tillbringat (:

Idag skulle jag ha vart iväg på kursen ArbetsLust som jag går på . Dock blev de en sen natt och jag sov över :/ så imorgon e de nya tag och jag ska komma upp i tid . Så jävla typiskt att man vaknar 20 minuter efter att man ska åka !

Idag ska jag försöka hitta nån som vill köpa crossarna . Har ju 2mini-crossar som vi ska sälja . Så e nån intresserad så e de bara att höra av sej . Den ena tänkte vi sälja för 1000kr och den andra för 3000kr

Nä nu örsk ja int skriva mer . Kanske skriver nått sen .

Ha de alla söta o salta (;
Älskar min D <3
Puss puss Tildan <3