matildapoulsen

Mitt liv . Mina ord . Mina tankar .

Bakis och ett efterlängtat samtal !!

Kategori: Dagens Ord

Igår ringde Hellen och var lite fest sugen :) Hon och Jennifer kom in hit till mej efter nån timme .. Vi sminkade oss fort som tusan eftersom klockan var så mycket när dom kom !!!! Drack lite här hemma med darling .. Sen tog vi en taxi till Jeanette som hade fest som vanligt :P hehe . När klockan var 00.20 böjade vi att gå ner mot Slick . Ingen kö tack och lov !!! Full rulle blev det på krogen för mej .. haha .. Såhär full har jag då inte vart på länge ! Det slutade med att Jennifer och Hellen svek mej för några töntar . Men den ena tönten var så snäll mot mej och betalade min taxi hem :)

Jag vaknade i morse vid 10 tiden av att Hellen pellen ringde .. Var fortfarande full när jag vaknade tror jag ! haha . Hellen kom efter ett tag . Sen åkte hon och hämtade Jennifer hos den andra tönten .. Dom kom hem med McDonalds mat ... Men lite för flott för mej så jag åt gräddstuvad pyttipanna :P Sen åkte vi ner till Kalas&co och väntade på Danne , Tommi , Perra och Johan ... Dom skulle köpa kläder tills i morgon . Lite sent ute tycker jag !!!! Men dom hittade väl lite kläder iaf :) Sen åkte Hellen , Jennifer och jag hem till mej . Hellen hämtade bara sina grejer och sen åkte dom ifrån mej :( Låg på soffan och slappade .. Somnade till en stund . Men min telefon ringde en massa så det blev inte mycket sova för mej . Pratade med mammsen . Sen ringde Yotanka och terrade mej på telefon . Han och Daniel köpte med en pizza till mej .. Sjöbergspojkarna är snälla dom :) hehe .. Vi käkade pizza och snackade lite skit . Mitt upp i allt så ringer min telefon !!!!!! Gissa vem det var ? :D . Det var min efterlängtade Cissi .. Gud vad GLAD jag blev !! Fick prata med Tommy också .. Dom var lite full och skulle hem och sova . Krogen hade stängt klockan 12 tydligen :( Åh Cissi . Tack för att du ringde . Jag saknar dej så otroligt mycket ! Du är BÄST !!

När vi hade käkat klart så åkte vi iväg en sväng ... Vi hade ju inget att göra ! Daniel blev lite öl sugen . Så han ringde lite samtal och fixade öl ... Men jag var då inte ett dugg sugen på öl . Mått illa hela dagen :( Jag ringde till älsklingen och han var hemma . Vi hämtade upp honom och åkte ner till Andersbergs garaget . Älsklingen och Yotanka fixade med Yotankas bil .. Jag och Daniel satt i bilen och hade typ tråkigast i världen ! haha . När vi var klara där så åkte vi till Max och köpte lite mat och sen skjutsade dom hem oss . Bakis hungrig som fan idag ! Har pratat lite i telefon och kollat på tv .. Nu är det dax att mysa lite med älsklinge och sen sov tajm ..

Försöker att inte tänka på att den där jävla bruden ska komma på festen i morgon !!! Hoppas att jag slipper se henne .
Stina ---> Vi ska bli skit full och behandla henne som LUFT !!! Vi röjjer som fan i morgon gumman ;)

Vi hörs ! Puss puss

Baka ! Och Saknaden :(

Kategori: Dagens Ord

Igår när jag hade bloggat så fick jag för mej att baka lite . Jag hade ju så tråkigt :( Jag gjorde MockaRutor tror jag att dom heter . Dom blev skit goda :) Sen lite tv tittande och sov tajm ....

Var iväg och jobbade mina 4 timmar i morse ... Segt som tusan . När jag slutat så åkte jag bussen hem . Jeanette kom hit en sväng innan hon skulle till jobbet :) Nu sitter jag och segar på datorn bara . Väntar på att klockan ska bli 18.00 för då kommer Ida och Jennifer hit . Vi ska baka Brownies som dom ska sälja .. Dom ska samla ihop pengar till resan .. Ida , Anna , Jennifer och Malle ska åka till något sjukhus i Thailand och ta hand om AIDS sjuka barn tror jag det var . :S Hoppas att dom lyckas !

Jag har nyss kollat lite på Cissi och Tommys resedagbok ! Dom senaste dagarna har jag saknat Cissi så otroligt mycket ! Blir ledsen :,( Min bästa vän är på andra sidan jorden !! Fatta . Jag har inte ens kunnat pratat i telefon med henne sen hon åkte . Hon har varit ifrån mej i 35 dagar nu !!! :(

Bilder på Cissi i Australien :
     

Skriver lite senare kanske . Vi hörs !
Puss puss

Söndagsfyllan är bästa fyllan :P

Kategori: Dagens Ord

I fredags blev det fest hos Eken sen utgång på Goya . I lördags festade vi hemma hos Andreas P . In en snabbis på Goya o sedan hem . Lång resa hem blev det . Eller hur Jennifer ? :b haha .

I söndags när jag o Jennifer vaknat så gick vi till McDondals och köpte med oss mat hem . Sen kom Tommi och hämtade oss . Vi åkte ner till Mingel & Bar för att träffa Hasse och Goliat . När dom två hade druckit upp sin öl så hyrde vi film och åkte hem till Tommi . Vi kollade på Sex and the city filmen . Den va ju jätte bra :) Mitt i film tittandet fick Goliat reda på att han var ledig på måndagen . Så han öppnade en ny öl direkt :) haha .. Jag och Jenniofer blev lite sugen vi också . Så vi tog också en öl ! Vi ringde Jeanette och kollade om hon hade lust att köra oss till Ockelbo en sväng  i Goliats bil . Det gick bra :D Så Tommi skjutsade oss till Jeanette och sedan så bar det av till Ockelbo med Jennifer , Jeanette , Hasse och Goliat :D Vi hälsade på Fjonken en sväng . Det var så längesen jag var där :( Kul att träffa honom !! Innan vi åkte tillbaka till Gävle så stannade vi till hos Hellen och "köpte" lite öl och vin av henne som hon hade kvar .. Vi hade ju druckit upp allt vi hade redan :( En massa sång blev det sen hela vägen in till Gävle . Nice nice :) När vi kom till Gävle så skjutsade vi hem Goliat och Hasse till Tommi och sen skjutsade Jeanette och Jennifer hem mej till min lilla darling ;) 

På måndagen så var jag Johanna occh Jennifer ner på stan en sväng och kikade lite på Kalas&co. Sen gick jag och Johanna hem till henne och lagade lite mat . Jag somnade på soffan en liten stund :P Efter det så gick jag hem . När jag kom hem så ringde älsklingen och sa att jag skulle gå ut . Vi skulle nämligen åka och månadshandla . Iväg och handla en massa mat och sedan hem och packa upp all skit .. haha . Kolla på tv och sov tajm sen !

I morse vaknade jag vid 11 tiden . Mia ringde och frågade om jag kunde jobba i morgon .. Tyvärr blev det bara fyra timmar . 9 - 13 ... Pratade lite med Jennifer i telefon och ringde Johanna vid 13 tiden . Fixade mej och sen tog jag bussen till stan för att jag och Johanna skulle till Kalas&co och köpa kläder för lördagen :) Vi hittade båda kläder som vi ska ha på lördag ! Lägger ut bilder efter lördagsfesten så får ni se hur vi såg ut . När jag och Johanna var klar på stan så åkte jag hem . Älsklingen var redan hemma . Jag började att laga mat och älsklingen började att städa lite . Vi åt lasagnette idag . Nam nam . Städa och tvätta klart efter maten . Älsklingen åkte iväg och tränade efter att han diskat . Duktig han är va ? ;b Duschade av mina katter så att dom blir rena och fina . Mungo gick det bra att duscha . Men Snytax är inte lika van som Mungo . Jag har fått lite sura miner av honom nu :P haha . Prata lite i telefon med Jennifer och skrivit blogg . Dax för lite tv tajm nu .

Vi hörs !
Puss puss

Trötter men vin sugen ;b

Kategori: Dagens Ord

Upp i morse och åkte till jobbet .. Grymt jobbigt att gå upp ur sängen när darling ligger kvar och är söt ! Jobbade ju som sagt till 15.15 . Sen åkte jag till stan och träffade syster , Hence , Fredrik och Emma .. Fredrik och Emma är från Skåne och pratar konstigt kan jag ju säga :P haha . Men försöker att fatta så bra jag kan . Det mesta går att höra vad dom säger . Jag , syster och Emma gick runt i en massa butiker . Det blev en svart klänning för mig på Gina Tricot . Jag som inte ens har fått lön än (den kommer på måndag) . haha . Fick låna pengar av syster så att jag kunde köpa den :) Jag ska ha den i morgon tänkte jag !

Snart kommer Anna och Yotanka hit . Jag ska bjuda dom på fetaostfyllda biffar och potatis tänkte jag :) Nam nam ... Sen så ska jag hem till syster och Hence för o dricka vin ;) Är grymt sugen på det nu ! Men får ta det lite lungt så att jag orkar med festen i morgon också :P hehe .

Dax att leta på kläder för kvällen och börja med maten . Vi hörs gott folk !
Puss puss

Snart så :)

Kategori: Dagens Ord

Äntligen så ska jag vara ledig :) Har bara i morgon kvar . Sen har jag inga fler tider på jobbet ... Skönt att vara ledig i några dagar .. Men frågan är när jag får en tid igen ?! :S Kommer nog att få ett litet samtal av Mia i veckan som vanligt :) hehe . Dom här dagarna har jag då bara jobbat , sovit , jobbat och sovit ... Roligt liv jag har va ? haha ! I morgon ska jag jobba 9 - 15.15 och sen ska jag en snabbis ner på stan och kolla .. Efter det blir det nog träning på Korpen med Anna panna :)

Jag längtar tills på lördag nu !! Feeeest ! ;)
Hellen --> Jag hoppas att du kommer och blir full med mej och visar din fina hårfärg ;) hehe
Stina --> Hoppas att du börjat läsa min blogg nu !! Och att du blir full med mej på lördag också . Svik mej inte ;P
Nattis --> Skit i allt och kom på lördag !!!!! haha .

Älsklingen och jag har duschat nu och ska sova .. Jobb tajm i morgon ju :(

Natti natti gott folk :) Vi hörs !
Puss puss

Johanna Nattis Jag   Jennifer och Hellen   Johanna Hence Hellen
Vad händer på korten ? :P Jag umgås med konstigt folk bara ..  haha
Stina o jag :)     
Stina & Jag                        Fullast ever ?           Anna & Jeanette ;)

Jobb jobb och åter igen jobb :(

Kategori: Dagens Ord

Det känns som att jag bara jobbar just nu . Jag har inget liv ! Jag har jobbat tors, fre , lör , sön och idag . Tack och lov så är jag ledig i morgon :) Igår så vaknade jag av att min kära lillebror ville att jag skulle vakna .. Sen pussade jag lite på honom .. Tillslut så vaknade älskligen :D Vi hälsacde på hans farmor och pappa innan han skjutsade mej till jobbet .. Jobbade till klockan 21. Kom hem stax efter 22 . Jag och älsklingen städade lite .. Sen sov tajm ...

Jag vaknade i morse av att syrran terrade mej på telefon . Jag väckte älsklingen och frågade om han kunde skjutsa mej till Korpen .. Och det kunde han :D Jag , syster och Tommi tränade en timme . Sen skjutsade Tommi hem mej .
Jag höll på att missa bussen till jobbet också !! Oj oj . Tänk om jag skulle komma för sent till jobbet :S Pinsamt !! haha . Jobbade 12.30 - 21.00 .. Älsklingen kom och hämtade mej ;) Vilken gulleplutt han är va ? ;P

Nu ska jag duscha , kolla på tv och mysa lite ;) Sen är det sov tajm ! Trött som tusan .

Vi hörs ! Puss puss



Stina ! Vart har du tagit vägen ? Jag får ju inte tag på dej :(

Jobb jobb !

Kategori: Dagens Ord

Torsdag kväll :
Fest hos Jeanette och så blev det utgång på Slick :) Jätte roligt hade vi . Sen gick jag och Anna hem tsm .. Vi satt vid Volvo och pratade jätte läänge innan vi delade på oss och gick hem ! Älsklingen sov som en stock när jag kom hem .. Oj oj vad han är orolig för mej när jag är ute :P haha . Min mobil blev cp någon gång under kvällen också . Den gick inte att knäppa på :( Inte när jag hade laddat den heller !!!

Fredag :
Jag vaknar av att Nattis ringer och väcker mej vid 12 tiden tror jag att det var .. Jag kollade lite på tv och slappade . Gjorde i ordning fiskpinnar och mos . Men jag var för dålig för att kunna äta något :( Fixa i ordning mej så att jag såg ut som en människa innan jag gick till bussen och vidare till jobbet . Jag var inte på humör för att jobba  ! Jag köpte med mej en massa dricka och lite godis så att jag skulle klara mej under dagen och kvällen :) När jag slutade så tog jag bussen hem och gick förbi hos Perra . Älsklingen var där på fest .. Daniel kom ut och pussades lite och sen så gick jag vidare till bussen och åkte hem ! Väl hemma så höll jag på och dö av ensamhet :( Men ALLA var upptaget med något eller någon :( Så stackars Matilda fick sitta ensam och vänta på Daniel !!! När älsklingen ÄNTLIGEN kom hem så blev det sovtajm nästan direkt . Hängde upp tvätten innan bara . Zzz ...

Idag :
Jag vaknade vid 7.30 av att min mobil . Larmet !! Jag ville verkligen inte gå upp .. Jag var ju så trött :( Men jobbet måste jag ju åka till . Så upp och hoppa Matilda ! Ut i kylan och iväg till jobbet .. Det var ganska segt på jobbet idag .. Jag ville bara att klockan skulle bli 15.30 .. Älsklingen kom och hämtade mej och vi åkte till Järbo av alla ställen . Yotanka var där och fixade någon bil . Vi åkte iväg till någon pizzeria i Järbo för att jag var hungrig :) Jag och älsklingen delade på pizzan .. Tillbaka till garaget där Yotanka fixade med bilen .. Jag hade jätte tråkigt och lyckades övertala min lilla älskling att skjutsa mej till ockelbo :) Hem till mamma ! Mysa med lillebror , få massage och mysa med mammsen så klart !!! hehe . Älsklingen åkte tillbaka till Järbo direkt .. Tråkis !!

Nu ska jag mysa lite med mammsen och vänta på Danne . Vi hörs !

Puss puss

Vin ikväll :)

Kategori: Dagens Ord

Min dag igår !
Igår efter att vi hade ätit så färgade jag och Nattis håret på varandra .. Sen åkte Nattis hem . Jag och älsklingen låg i soffan och hade en massa mys resten utav kvällen .. :)

Min dag !
Vaknade i morse strax före 6 av att Mungo jamade som tusan .. Jag fick typ damp på honom .. haha .. Men älsklingen skulle iaf upp då så han släppte ut honom .. Då somnade jag om direkt :) Sen ringde min klocka på mobilen kl 7.30 . Så då var det dax att gå upp till jobbet . 3 tmmar blev det idag bara :( Men jag är i behov av pengar så jag tog dom 3 timmarna ! Åkte hem med 12.30 bussen från Sandviken och gick förbi Polhem .. Jag ringde till Jennifer då .. Hon och Anna kom ner till mej sen så hängde jag med dom upp . Vi satt där ett tag och pratade en massa . Sen gick jag och Anna till ungdomsmottagningen . När vi var klara där så gick vi till Kalas & co . Anna och jag vär där i typ 1½ timme .. Vi testade en massa kläder och peruker . Skit kul ! Vidare till Systemet och köpa en massa vin till kvällen :)

Sen tog jag och Anna bussen hem .. Väl hemma så sitter Danne och kollar på tv . Så jag börjar laga mat . Det blev lax och potatis med stuvad spenat . Det blev jätte gott ! När vi hade ätit klart så åkte älsklingen till Nattis och hämtade mitt vin som jag hade glömt där igår . Sen åkte han och tränade .. Pratade lite i telefon med Nattis , Stina och Jennifer :) Men Jennifer kom hit efter 5 min :) Nu ska vi duscha och fixa oss för kvällen .. :) Vi ska hem till Jeanette på fest ! Ska bli kul !!

Vi hörs i morgon !

Puss puss

Sorry att jag inte har skrivit !

Kategori: Dagens Ord

I måndags kunde jag inte skriva för att jag hängde med Johan till Umeå när han skulle köpa en bil :) Jag , älsklingen , Märta och Johan tog en lååång tripp till Umeå ! Så vi kom hem kl 3.30 på natten typ :(

På tisdagen kom Nattis och väckte mej kl 12 och sen åkte vi hem till henne . Vi slappade en massa och kollade på film .. Sen åkte jag och Nattis till ICA och handlade lite godis och chips till kvällen med Andra Avenyn och Desperata Husfruar :) Det blev lite vin och Dooleys för oss också ... Nam nam ! Älsklingen kom en sväng och pussades eftersom jag skulle sova hemma hos Nattis . Konstigt att sova utan Daniel .. Men jag och Nattis hade jätte mysigt hela kvällen ;)

Jag vaknade i vid 12 idag av att älsklingen ringde och väckte mej . Jag och Nattis gosade lite med katterna och sen gick vi upp ... Kollade på tv en liten stund . Solning på Brynäs sol blev det sen :) Bruna och fina är vi nu ! hehe ..  Hem till Nattis efter solningen och kolla lite mer på tv .. När vi tröttnat på det så åkte vi hem till mej . Håller på och lagar mat nu tills älsklingen kommer hem .. Det blir köttfärsås och spagetti :)

Lite bilder :
Johanna Hence Hellen   Jennifer och Hellen   Johanna Nattis Jag
Syster , Hence , Hellen    Jennifer , Hellen                 Syster , Nattis , Jag         
Snyggingar ;) hehe            Finn 5 fel !                         Snygga va ? ;P                 
Johanna Nattis Jag     
Syster , Nattis , Jag             Lillebror :)
Vad gör Johanna då ?

Vi hörs sen ! Puss puss

Vad har hänt idag då ?

Kategori: Dagens Ord

Vaknade vid 10.30 tiden i morse . Jag var trött som tusan men kunde inte somna om ! Lingon veckan började ju också helt plötsligt ! Dryygt !!! Syster kom hit och vi pratade en massa och kollade på tv ... Stina ringde och jag sa åt henne att komma hit . Hon skulle åka hem till Ockelbo :( Men då kom jag ju på att jag och Daniel också skulle åka dit .. Så då kom Stina hit istället :)  Nattis ringde hon också .. Så hon kom hit hon med :D Sen kom älsklingen hem .. Han var jätte skitig !! Han hade fixat med bilen . Älsklingen hoppade in i duschen och sen så skjutsade vi hem Nattis och Johanna .

Vi åkte först till sjukhuset och hälsade på älsklingens farmor .. Hon var piggare nu och ville åka hem :) Hoppas att hon får åka hem snart .. Tråkigt och ligga på sjukhuset ju !! Åkte vidare till Ockelbo och hälsade på Daniels pappa och visade nya bilen :) Huld kom dit och hämtade Stina .. Undrar vad dom två skulle göra då ;P hehe ..

Älsklingen ringde till Yotanka .. Men inget svar :( Så då ringde jag till Anna och kollade så att dom var hemma och om dom skulle äta så att vi kanske kunde äta tillsammans .. Anna höll på i stallet men sa att Jessica och Anders skulle komma och äta tacos hos dom snart och att vi kunde komma också :) Så jag och Daniel stannade till på ICA och köpte med oss lite tacos grejer .. Dom skulle nämligen äta det :) Och det var ju så längesen jag åt tacos .. Nam nam !

Anna höll fortfarande på inne i stallet när vi kom dit . Sen fick jag ta en galen häst och gå in med .. haha .. Men det gick faktiskt bra ! Jessica , Anna och jag gick in och började med maten ... Sen kom killarna in när dom hade testat Daniels bil .. Käkade och pratade .. Kul att träffa Jessica ! Var ju skit längesen jag träffade henne ju . Sen skulle dom spela Bongolotto så då åkte Jag och Danne .

Vi åkte hem till mammsen en sväng .. Men hon hade inte kommit hem från kryssingen än . Pussade lite på Theo (lillebror) och sen åkte vi till Stina och hämtade ett par byxor som var Nattis .. Åkte hem till Gävle sen . Men tyvärr blev det inte hem och mysa . Det blev Johans garage och fixa med bilarna :( Grymt tråkigt !! Men efter lite tjat efter nån timme så lyckades jag få Danne att åka hem :) hehe .. Jag hade ju missat Andra Avenyn och lära ju kolla på reprisen kl 22 .

Kollade på Andra Avenyn och pratade med Johanna sen .. Hon jobbar ju natt den stackarn . Skönt att det är sista natten för henne . Hon har ju jobbat natt hela helgen :( Har kollat lite på Pretty Women på 5:an också ... Och nu skriver jag i den här förbannade bloggen .. Blä vad jag hatar lingon veckan .. Känner mej ju bara fet och äcklig hela tiden .. Varför ska man vara så sur också ?? Allt blir ju fel när veckan kommer . Skit korv !

Jag är sjukt trött nu så jag ska gå och pussas lite med älsklingen sen ska jag sova !!!!!
Natti natti . Krya på mig . Vi hörs !

Puss puss

Varför sjuk ? :(

Kategori: Dagens Ord

I morse vaknade jag först vid 9.30 tiden .. Kramades med älsklingen o kollade på tv . Sen somnade jag om ... Sov till 14.15 typ . Till mitt försvar så har jag feber :P hehe .. Ringde till syster för hon hade skickat mess :) Sen pratade jag med Jennifer en liten stund .. Berättade att jag skulle ringa till jobbet och säga att jag inte kan jobba i morgon så att hon visste att hon kanske skulle få jobba i morgon istället för mej .. Och det slutade med att det blev Jennifer som fick jobba :) Lite avis på henne ... Jag vill ju jobba o tjärna pengar !! Men kan ju inte komma till jobbet och smitta min brukare .. Det är ju inte så snällt . Och jag är  ju en snäll person :P haha !

Gick upp och kollade på tv en stund ... Älsklingen kom hem från ett jour jobb och skulle iväg igen !! Men den här gången skulle han åka iväg och kolla på en vinter bil . Så då följde jag med också .. Jag vill inte ligga här hemma helt ensam och uggla hela dagen !! Jag HATAR ju att vara ensam . Vi hämtade upp Johan och åkte till Ludvika .. Älsklingen köpte nån Volvo .. Jag kan ju inget om bilar så ni får tyvärr inte veta något mer om bilen . haha . Jag vet ju att det är en Volvo iaf :P

Det tog ju några timmar det där med bil handlingen ... Kom hem till Gävle:) Men då ville älsklingen ner till garaget och fixa lite i bilen . Så jag följde med honom ;) Stackars Daniels telefon blev ju terrad av samtal för att han var nykter . ALLA ville ju ha skjuts någonstans !!! Men det slutade med att vi åkte till Ockelbo och hämtade Huld . När vi kom hem till Gävle igen så hämtade vi upp Stina och Jennifer också ... Skjutsade hem Stina och Huld ;) Sen hämtade vi upp Bill också skjutsade vi han och Jennifer hem till Jeanette ;) Undrar vad dom skulle göra ? ;P haha ...

Äntligen hemma ! Kollar på någon usel film på tv och skriver i den förbannade bloggen :P Nu ska jag gå och lägga mej i sängen och snora ! haha .. Älsklingen har redan lagt sig . Ska pussas lite sen måste jag sova ! Håller ju på och somnar när jag sitter här och skriver :P

Krya på mig ! Natti natti . Vi hörs .




Puss puss

Sjuk :(

Kategori: Dagens Ord

Min dag igår! 9-okt-08
Vaknade kl 9 eftersom jag , Johanna och Tommi skulle träna kl 10 .. Men träningen blev lite senare .. En timmes träning :) Sen blev det en prommis till Brynäs eftersom jag och Johanna ville bli lite bruna ;) När vi hade solat klart gick vi hem till Johanna och duscha . Men det blev ett bad för mej .. Härligt ! Jag vill också ha ett badkar !!!

Jennifer och Hellen kom dit också . Vi skulle till något jobb grejs på Läckerol Arena ... Vi åkte dit och jag skrev på tre intresseanmälningar tror jag att det var .. :S När vi var klara där så åkte vi ner på stan . Kollade runt lite och till slut blev det en BH för mej på Cubus ... Men till mitt försvar så var den billig med en massa rabatt . hehe .

Vi käkade på Java och sen åkte vi hem till mej och packade lite kläder för kvällen ... Det skulle nämligen bli utgång ! Hem till Johanna igen och fixade oss för kvällen :) Försökte att skriva i min blogg men då hakade Johannas cp dator upp sig !!!!!!! Så allt jag hade skrivit var som bort blåst :( När jag fixat mej klar satte jag mej i sovrummet  och kollade på Andra Avenyn :D Yes !!

Sen kom Anna panna också :) Och till slut kom Hence hem och fixade sig ganska snabbt ! Iväg i taxi hem till nån Oskar som hade en liten för fest . Men trevligt var det där iaf ! Efter några timmar blev det taxi igen men den här gången åkte vi till Slick . Jag tog det lugnt igår så det blev bara två glas vin på för festen typ . När kl var 1.15 gick jag och Anna hem .

Älsklingen låg i sängen och sov när jag kom ... Han är ju så söt !! Älskar den där snarkande plutten ;) Pussar lite på Daniel innan jag somnar . Zzz ...

Min dag idag ! 10-okt-08
Larmet började pipa 7.23 på min mobil . Låg kvar och snoozade och kramade älsklingen en liten stund . Sen ringde Jennifer och kollade så att jag hade gått upp :) Gulligt av dej att du orkade ringa ens . Tack Jennifer !! Fixade mej och gick iväg till bussen . Jag var rätt pigg ändå .

Jobbade till kl 13 idag bara .. Ringde till Nattis när jag väntade på bussen . Hon låg ju och sov än . haha . Sen åkte jag hem och slappade vid tv:n en liten stund . Ringde Daniel och kollade om han ville ha lite mat när han kom hem från jobbet :) Och det ville han ..

Fixade kyckling och wook i coconötsmjölk med nudlar . Nattis åt här hon också :) När vi hade ätit klart så åkte älsklingen iväg och jag hade i en film som jag och Nattis skulle kolla på ... Men jag somnade typ direkt . hehe .. Vaknade när filmen var slut och hade feber :( Jag kokar !! Jag ringer älsklingen och ber honom hyra en film med sig hem . Men han vill inte åka själv och gulliga Nattis följer med honom och hyr Chuck & Larry och köper chips , dipp och dricka :) Vi kollar på filmen och sen åker Nattis hem ... Kollar lite på tv och pussar på Daniel så han blir sjuk med mej :P haha .

Sitter ju och skriver på bloggen nu och kollar på tv under tiden .. Just nu är det Hål i Väggen på 6:an ...

I morgon är jag ledig och på Söndag ska jag jobba .. Hoppas att jag hinner bli frisk så jag kan tjäna lite pengar då bara :) Tänkte gå och sova nu ... Är helt slut !! Träningsvärk har jag också !!!!!!!!

Lite bilder :
     
Min bääbis Mungo :)                                                   Söta Challe :)

Krya på mej ! Vi hörs nog i morgon :)

Puss puss

Trött som vanligt !

Kategori: Dagens Ord

Idag så vaknade jag sent av att Nattis ringde :) Vi skulle ju sola idag men båda sov .. haha ! Pratade i telefon med Jennifer en sväng . Sen så ringer Nattis och säger att hon kommer hem hit till mej och vill att vi ska åka till Valbo .. När Nattis kom så ringde Mammsen och ville komma hit ... Hon var sugen på mina bullar som jag bakade förra veckan :D Värmde på  bullar åt Nattis och Mamma . Jag fixade mej under tiden ... Vi skulle ju till Valbo och hade inte hela dagen på oss :P

Mamma åkte efter en liten stund eftersom hon jobbade .. Så jag och  Nattis åkte iväg till Valbo och kollade runt en liten stund .. Jag köpte ett par nya svarta skor på Stadium idag ... Jag och mina fingrar !!!! Måste göra något åt mina shopping vanor .. Jag har ju egentligen inte råd !!!! FYYYY MATILDA !!! haha ! Johanna ringer och skickar sms en massa till mej när vi är i Valbo .. Jag tror att hon hade tråkigt när hon väntade och satt på bussen hem från Sandviken :P

Nattis skjutsar mej till busshållsplatsen där Johanna ska hoppa av ... Vi ska gå och träna när hon kommer in till Gävle . Spinning kl 17 i 60 minuter blev det för oss idag ... Jag känner mej så duktig som kommit igång med träningen :D

En prommis hem från Korpen ... Pratade med mammsen under tiden .. När jag kom hem så skalade jag potatis och gjorde RIKTIG potatismos med falukorv . Matilda = Kock :P haha .. Skönt att laga mat och äta tillsammans med älsklingen . Förr åt vi ju jämt ute och typ ALDRIG tillsammans :(

Pratat i telefon med Hellen om morgondagen . Den får ni höra om i morgon :) Nu ska jag kolla på tv och mysa med Daniel ;) Vi hörs !

Lite bilder :
är full ?! haha                                                           
Nattis                                                                                          Mamma
(jag måste knäppa ett "normalt" kort på dej)            

Puss puss

Tjena hejsan :)

Kategori: Dagens Ord

Har skrivit lite dåligt nu jag ... Sorry !!! Men jag ska försöka o bli bättre :)

Min dag !
Vaknade i morse av att Mickan skickade mess om att hon snart var klar ... Vi hade bestämt oss för att käka lunch ihop idag :D Upp och hoppa blev det för mej .. Fixade mej och sen kom Mickan :) Vi åkte ner till stan och käkade på Mingel & Bar . Det blev  kyckling för oss båda ... Nam nam ! Sen gick vi till Vero Moda och hämtade ut en klänning åt Hellen som hon hade hängt undan . Det blev en snabbis på H&M och imna fingrar började klia SOM VANLIGT !!!! Det blev en BH o ett par trosor :) JÄTTE FINA !!!!!

Parkeringen tog slut så jag och Mickan åkte hem till mej .. Och här hemma hittade vi Danne ;) Kollade på tv och pratade lite ...  Sen åkte Mickan hem ..

Kollade ännu mer på tv :P Sen så skulle jag träna så då bytte jag om och ringde Johanna ! Vi mötte upp varandra utanför Polhem och sen gick vi till Korpen .. Spinningen gick jätte bra för mej idag !!:D

Prommis hem och möta upp Stina ! Älsklingen skjutsa oss en liten sväng då ... hehe .. Hem och äta mat för min mage höll på o hungra ihjäl !!! Stina och jag kollade på Andra Avenyn och käkade ost popcorn sen :) Fy tusan vad goda dom var ..! Desperata Husfruar efter Andra Avenyn !! Nattis är här med o kollar på det nu :D

Älsklingen vill ha datorn så nu får jag inte skriva nå mer :( Men vi hörs !

Puss puss

4 timmar ...

Kategori: Dagens Ord

Har jag jobbat idag bara :( Sen kom Hellen pellen , Sussa och lilla Challe och hämta mej efter jobbet ... Vi åkte till Valbo en sväng . Kollade runt lite bara .. Eller jag kollade inte så mycket för jag gullade med Challe hela tiden :D Han är ju sötast !!!
Älsklingen kom o hämtade upp mej i Valbo när han slutat :)

Hem och slappa en sväng ... Sen blev det dax för mat .. Idag gjorde jag fetaost fyllda biffar med potatis och brun sås ...

Jennifer och Jeanette har kommit nu .. :) Orkar inte skriva nå mer nu ... Tänkte vara lite social !

Skriver kanske lite senare ! Hörs :P

Puss puss

Mitt liv .. Vad händer ?

Kategori: Dagens Ord

Är det kul ? Nja ganska trött idag ... Somnade sent inatt o sen upp i morse o jobba i Sandviken .. Dagen på jobbet gick ganska smidigt :) Jag gjorde köttfärslimpa för första gången i mitt liv !! Hon sa att den va jätte god .. :) Så jag är värsta kocken nu ja !! haha .

Älsklingen hämtade mej efter jobbet o vi åkte direkt till hans mamma o gratta henne eftersom hon fyllt år i veckan :) Jag käkade lax :D Mmm ... Gotti gotti ! :) 

Sen skynda in till Gävle o träffa Stina flina ;) Hon va glad som vanligt hon ... Börjar bli sig själv igen !! Bra d gumman . Mycket roligare när du är såhär .

Gick en snabb sväng på stan . O jag som vanligt kan inte hålla händerna i styr .. Jag köpte en klänning på B-Young o smycken o strumpbyxor på Gina Tricot !! Fyy Matilda ... Du har inte pengar till o shoppa kläder !!!!!!!!

Klar på stan .. Bussen hem till Stina o Magnus o hämta lite grejer ... Älsklingen kommer o hämtar upp oss snäll som han är . Så slapp vi ta bussen igen ! :)

Väl hemma så öppnar Danne en öl direkt .. haha . Pratar med Nattis i telen o hon kommer hit :) 
Sen kan jag inte skriva nå mer för Nattis kom ju nyss ! :D

Kanske dricka lite cider ikväll o gå ut ... Men jag ska ju jobba i morgon :(
Hör av mej sen om vad som händer !

Puss puss

Helt slut !

Kategori: Dagens Ord

Lagade spagetti carbonara o kollade på tv ... :) Svensson , Svensson o Andra Avenyn eftersom jag inte kollade så noga igår :S Men jag somnade i soffan med älsklingen när jag kollade på Andra Avenyn . Så nu såg ja ju inte hela programmet en gång till !!! Fan för mej ... haha .

Vaknade av att Dannes mobil lät illa o ringde ... Oj oj .. Missade samtal o sms på telen .!! Jag skulle ju gå på stan med Stina vid 16 tiden . Men matilda sov så gott då :) Får bli en liten sväng på stan i morron med gumman efter jobbet ..

Japp jag ska jobba i morron ! Skönt o få lite pengar .. Jobbigt o gå upp tidigt en lördag bara .... Men jag har ju blivit duktig så d gör ju inget ... Kanske en prommis till bussen i morron ? :)

Ska hoppa in i duschen snart . Men jag är ju SÅ trött !!!! Helt slut känner jag mej .. Men nu ska jag försöka o rycka upp mej o ta en prommis hem till Stina o Magnus när jag har duschat . Stina har tråkigt o vill ha lite sällskap :)
Stina o jag :)Stina o jag :)

Vad händer ikväll då ?

Puss puss

Vad jag är duktig :)

Kategori: Dagens Ord

Danne kom hem efter 3 inatt ... Jobbigt !!! Jag kunde ju inte somna när han inte va hemma ! Jag blir ju så orolig ..

Min dag !
Vaknade vid 10.30 idag . Käkade frukost o sen ringde jag o väckte Johanna :) Stackarn har ju jobbat natt ... Men hon ville träna ändå ..
Snabb prommis iväg till Korpen o träna lite spinning . Hur jobbigt som hellst ... Tränarn körde ju som fan med oss !! haha .. När vi hade tränat klart så orkade inte jag o Johanna vara med på core . (vi är inte lata ! hon körde ju slut på oss:)) Vi gick ner o prova banden istället !

Känns skönt o kommit igång med träningen ! Nu ska jag INTE vara lat mer . Jag ska bli smal o fin istället ;D

Johanna gick hem o jag stannade till vid Polhem o sa hej till Stina :) Hon är så duktig som går i skolan !! Sen hade hon lektion så då gick jag hem till min lilla älskling som inte mår så bra idag :( Stackarn !

Nu ska jag laga lite mat !
Vi hörs senare :)

Puss puss

Ja jag vet .. En gång till ?

Kategori: Dagens Ord

Jo jag skriver en gång till ... Tänkte skriva en snutt innan jag går o lägger mej .. :) Har pratat med syster en sväng i telen ... Klockan är snart två så då kommer nog Daniel hem om en stund :) Skönt !!! Ska tvätta av mej sminket nu o lägga mej i sängen . Lovar att jag kommer nog somna så fort jag lägger huvudet på kudden ! haha ..

Jag skriver väl om min dag i morron också :)

Natti natti !

Ny ny ny Bloggare !

Kategori: Dagens Ord

Hello !
Fattar typ ingenting .. Men kanske kan få hjälp av Hellen pellen så jag vet hur jag ska fixa min blogg .. :)
Som jag har fattar om bloggandet så skriver man typ om sitt patetiska liv varje dag .. Vad gör jag på dagarna då ?? :P

Min dag !
Vaknade sent idag .. Johanna o jag skulle ut å gå .. Så vi tog en liten prommis till Dollar Store :)
Jag köpte lite handdukar mm. Behövs här hemma kan jag loova !!
När vi hade handlat klart så gick vi hem till Johanna .. Sminkade oss o sen kom Hellen , Sussa o lilla Challe :)
Guud va söt han e då !!! Jag vill också ha !!!!!!! Men jag får vänta eftersom Danne inte vill än :(

Dom kom ju in till "stora staden" eftersom vi skulle käka ute hade vi tänkt . Men då blev det problem .... Vart ska vi äta ??
Det blev Helt Enkelt som vanligt !! Gotti gotti :) O alla käka vi festaost fylld kycklingfilé ... Som vanligt .. haha !!
Men den är ju såå god .

Efter det gick vi en sväng på Gina Tricot :) Jag skulle ju inte köpa nått !!!!! Men SOM VANLIGT så kunna jag inte hålla händerna i styr .. Så det blev två klänningar , ett par svarta jeans o två tights :D
Kanske ska knäppa kort med min ur usla kamera på mobilen så får ni se !! :)

När vi va klar där så skjutsa Hellen pellen hem mej ! O min älskling satt hemma o drack öl han .. haha !! Han har haft jour hela veckan så han är ledig i morron .. O då tycker han alltid att han är värd o dricka öl o gå ut på dom torsdagarna :S

När Daniel hade duschat o fixat sig så fick jag pussar sen åkte han :(

Jaha .. Då satt jag hemma själv helt plötsligt ?! Hatar o vara ensam !!!!! Ringde Nattis ... Hon skulle till hennes kompis Stina . Jag ville ju inte vara ensam :( Så jag bjöd hit dom på mina kanel bullar som jag bakade här om dan :)
Pratade en sväng med Jennifer också !! Hon o Jeanette skulle följa med ut o gå en sväng med mej sen .

När klockan va strax före 22 så åkte Stina o Nattis :( Men Jennifer , Jeanette o jag skulle ju ut o gå vid 22 tiden ändå !
Jennifer ringde prick kl 22 så då gick vi o mötte varandra :)
Vi tog en sväng till Billy eftersom min älskling va där på fest ! Kul o träffa Billy , Loik (Jonas) o Greven (Marcus) också :D
Pussade lite på min älskling ;D Sen gick jag hem till mej o Jeanette o Jennifer gick hem till Jeanette ...

Kom hem .. Kände mej ensam :( Pratade lite med Johanna (syster) , Danne (älskling) , Jennifer (kusin) o Hellen pellen :) Hellen berättade att hon hade en blogg o sa att jag kunde läsa den om jag hade tråkigt :) O det hade jag ju :P haha . Så jag läste den o kom på att jag kan ju också fixa en blogg !! :D

Nu sitter jag här med datorn o skriver en massa skit bara ... Vem vill läsa det här då ?? Tydligen så vill ju du läsa det här !
Hoppas att du vill läsa igen :) Va ju trevligt det här !

Försökte o knäppa kort på mina kläder som jag köpt .. Men med min cp mobil söög ju bilderna !!! :(

Andra bilder :

Hellen o jag :)   Jag o syster :)   Jennifer o jag :)   Jag o älsklingen ;)
      Hellen o Jag :)          Jag o syster :)         Jennifer o jag :)     Älsklingen o jag ;)

Nu ska jag kolla på tv o vänta på att min älskling kommer hem !! 

Puss puss